Libnet.ro
UNICEF

06:45

Stadiul dezvoltarii unui vaccin pentru coronavirus: trei tipuri diferite de vaccin, pregatite pentru studiile clinice

Adevărul Adevărul,
Stadiul dezvoltarii unui vaccin pentru coronavirus: trei tipuri diferite de vaccin, pregatite pentru studiile clinice

Zeci de echipe de cercetatori din toata lumea se afla intr-o cursa de dezvoltare a unui vaccin sisau tratament pentru coronavirus in contextul in care numarul cazurilor creste zilnic cu sute de noi imbolnaviri in intreaga lume si mai cu seama in Europa. Trei companii de biotehnologie se afla la luni distanta de inceperea testelor pe pacienti din cele mai afectate tari. continuă pe Adevărul

LabCorp a lansat un nou test pentru coronavirus. Colaborare de amploare in SUA, intre mediul politic si cel sanitar, pentru un raspuns la epidemia de COVID-19

LabCorp, una dintre cele mai mari retele de laboratoare clinice din lume, a lansat, in 5 martie, un nou test pentru coronavirus, ce poate fi comandat de catre orice medic sau furnizor de servicii medicale din Statele.

Dr. Valeriu Gheorghita, medic primar boli infectioase: Nu exista vaccin pentru noul coronavirus si sunt deja cazuri de coinfectie virus gripal-coronavirus

Dr. Valeriu Gheorghita, medic primar boli infectioase de la Spitalul Universitar de Urgenta Militar Central Dr. Carol Davila, care face parte din grupul Strategic de Comunicare desemnat de Ministerul Sanatatii sa gestioneze informarea legata de noul coronavirus a raspuns pentru life. ro la cateva dintre intrebarile care stau pe buzele tuturor in pirvinta noului coronavirus.

CORONAVIRUS |Trei angajati din aparatul de lucru al guvernului sunt suspecti de infectare cu coronavirus

Trei oameni care lucreaza la Guvernul Romaniei sunt suspecti de infectare cu coronavirus. Premierul interimar Ludovic Orban ca a anuntat ca la Guvern are loc o ancheta epidemiologica.

Ponta le cere partidelor sa voteze noul Guvern si adoptarea unui proiect pentru amanarea alegerilor locale

Victor Ponta le cere liderilor politici sa voteze Guvernul Citu pentru ca este absolut necesar sa avem un guvern cu drepturi depline, al carui mandat sa fie combaterea si limitarea crizei provocate de noul coronavirus.

Kylian Mbappe, testat pentru coronavirus Care este starea francezului

Atacantul echipei PSG Kylian Mbappe a fost testat, marti, pentru a se stabili daca a contractat coronavirusul, informeaza lequipe. fr.

Panica la Palatul elysee: Seful de cabinet al lui Macron, testat pentru coronavirus

E panica la Palatul elysee, din cauza epidemiei de coronavirus. Seful de cabinet al presedintelui francez Emmanuel Macron, Patrick Strzoda, a fost plasat sub izolare la domiciliu, dupa ce a fost testat cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2101 seconds )