Libnet.ro
UNICEF

07:00

Stagiune de teatru tanar la Centrul Cultural UNESCO Nicolae Balcescu din Sectorul 4: Actrite de pana la 14 ani au urcat pe scena (VIDEO)

B1 B1,
Stagiune de teatru tanar la Centrul Cultural UNESCO Nicolae Balcescu din Sectorul 4: Actrite de pana la 14 ani au urcat pe scena (VIDEO)

Stagiune de teatru tanar la Centrul Cultural UNESCO Nicolae Balcescu din sectorul 4. Actrite cu varste de la 6 la 14 ani au jucat cu dezinvoltura pe scena, culegand aplauze meritate. Stagiunea se incheie. continuă pe B1

Sezatoare romanesca, la Centrul Cultural UNESCO Nicolae Balcescu: Colinde, poezii, dansuri populare, mestesuguri si multe obiceiuri specifice perioadei de sarbatoare, in Sectorul 4 (VIDEO)

Colinde, poezii, dansuri populare romanesti, mestesuguri si multe obiceiuri specifice perioadei de sarbatoare au pus stapanire aseara pe Centru Cultural pentru UNESCO Nicolae Balcescu. Evenimentul,.

Stagiunea de teatru pentru tineret: Micii actori au performat pe scena Centrului Cultural UNESCO Nicolae Balcescu din Sectorul 4 (VIDEO)

Centrul Cultural pentru UNESCO Nicolae Balcescu a gazduit un spectacol inedit, in distributia caruia au fost 18 copii cu varste intre 9 si 13 ani. Micii actori au pus zambetul pe buzele publicului intr-o.

ştiri de la B1

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )