Libnet.ro
UNICEF

05:00

Stagiunea teatrala se deschide luni, 16 septembrie, cu spectacolul Demnitate

Adevărul Adevărul,
Stagiunea teatrala se deschide luni, 16 septembrie, cu spectacolul Demnitate

Stagiunea de teatru, organizata de Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi, debuteaza luni, 16 septembrie, cu piesa Demnitate, in regia autorului, actorului si regizorului Ignasi Vidal. Distributia: Marius Manole si Serban Pavlu. continuă pe Adevărul

Program de screening pentru cancerul colorectal: Bucurestenii se pot testa gratuit incepand din 16 septembrie

Invinge cancerul colorectal. Un test pentru viata, un program de screening pentru cancerul colorectal, va fi derulat din 16 septembrie. in cadrul proiectului pilot, 1. 500 de bucuresteni aflati in grupa de risc persoane cu varste peste 55 de ani) vor beneficia gratuit de teste medicale specifice in depistarea cancerului colorectal.

Curs valutar BNR luni, 9 septembrie. Care sunt noile valori

Banca Nationala a Romaniei indica un curs pentru noile cotatii. Urmareste aici valorile de azi, 9 septembrie, alaturi de variatile pozitive si negative ale lor. Cifrele vor aparea in jurul orei 13:15 aici, dar si pe site-ul oficial al BNR. Pana atunci, iata valutele din cursul emis precedent! Curs valutar BNR luni, 9 septembrie Indicele .

Prognoza meteo, luni 9 septembrie. Cum va fi vremea in prima zi de scoala

Specialistii de la Administratia Nationala de Meteorologie au efectuat prognoza meteo pentru ziua de luni 9 septembrie. Ce temperaturi se vor inregistra in prima zi de scoala si in ce zona sunt asteptate ploi, precum si alte informatii specifice, puteti afla din materialul urmator! Prognoza meteo, luni 9 septembrie. Cum va fi vremea .

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 9 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 9 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Pesti- Nu te poti baza azi pe sprijinul unui prieten care a promis multe: ca va fi langa tine cand ai nevoie, ca iti va face un anumit serviciu atunci.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 9 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 9 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Varsator - Ai facut candva un mare sacrificiu de dragul unei persoane si ii aduci aminte, subtil, de ce ai facut pentru ea. A venit vremea sa iti.

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 9 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanta

HOROSCOPUL ZILEI DE LUNI 9 SEPTEMBRIE 2019 pentru Zodia Balanta - Contactul cu autoritatile are un efect stimulator asupra ta, de parca ti-ar mari vointa de a demonstra ca ai dreptate in ciuda criticilor care.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2338 seconds )