Libnet.ro
UNICEF

16:30

O stampila de vot a disparut de la o sectie de votare din comuna Baia de Fier. Politia face cercetari pentru furt

Adevărul Adevărul,
O stampila de vot a disparut de la o sectie de votare din comuna Baia de Fier. Politia face cercetari pentru furt

O stampila de vot a disparut dintr-o sectie de votare din comuna Baia de Fier, judetul Gorj. Politistii au deschis un dosar penal si fac cercetari pentru furt. continuă pe Adevărul

Europarlamentare 2019. Incidente la vot. Presedinte de sectie de votare din Bistrita a fost inlocuit, acuzat ca a facut campanie electorala

Au aparut si primele incidente la sectiile de votare pentru alegerile europarlamentare 2019 si referendum pe justitie. Un presedinte de sectie de votare din Bistrita a fost inlocuit, acuzat ca a facut campanie electorala.

VIDEO Time-lapse Cum arata coada la o sectie de votare din Bruxelles

O cititoare HotNews. ro ne-a trimis un video time-lapse cu romanii care stau la coada la o sectie de votare din Bruxelles.

Uite STAMPILA, NU e STAMPILA - Incident deosebit de grav la o sectie de VOTARE din Focsani

Incident deosebit de grav la o secctie de votare din Focsani. O sptampila a dispaut, incidentul fiind anuntat la Biroul Electoral Judetean Vrancea. La scurt timp de la incheierea procesului verbal, stampila.

Uite STAMPILA, NU e STAMPILA - Incident deosebit de grav la o sectie de VOTARE din Focsani

Incident deosebit de grav la o secctie de votare din Focsani. O sptampila a dispaut, incidentul fiind anuntat la Biroul Electoral Judetean Vrancea. La scurt timp de la incheierea procesului verbal, stampila.

La o sectie de votare din Mamaia s-au terminat buletinele de vot

Procesul electoral la sectia de votare din statiunea Mamaia a fost intrerupt dupa ce s-au terminat buletinele de vot.

FOTO VIDEO UPDATE Mobilizare peste asteptari la sectiile de vot strainatate / Imagini impresionante din marile orase europene / La Stuttgart, romanii scandeaza Hotii! Hotii!/ Cozi imense in Germania, unde se striga Vrem sa votam

La multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor. Potrivit informatiilor primite pana acum, cozi mari sunt: Nurnberg, Londra, Roma, Viena, Torino, Bruxelles, Paris, Marsilia, Ulm, Lutton, Dublin, Valencia, Limassol, Praga, Bristol, Munchen Berlin, Stuttgart, Oslo, Lille, Barcelona, Haga, Wurzburg, Castellon, Luxemburg, Leipzig si Coslada. Multumim cititorilor HotNews. ro care ne-au trimis imagini cu situatia de la sectiile din strainatate). La unele sectii, oamenii si-au pierdut rabdarea si au inceput sa scandeze Hotii sau Vrem sa votam. 48 Harrow, Londra - Sute de oameni inca stau la cozi uriase, unii dintre ei fluierand si huiduind, in semn de protest ca nu apuca sa voteze. 48 La acesta ora, la Madrid sute de romani asteapta sa voteze. 00 in Manchester, romanii stau cel putin 2 ore la coada la intrarea in Consulat, iar apoi alte aproape 3 ore in incinta. Romani adunati de prin Sheffield, Leicester, Leeds etc. au venit sa voteze la Manchester. 42 La Frankfurt, sute de oameni huiduie si scandeaza in fata sectiei de votare: Vrem sa votam. 37 Sute de oameni la coada pentru a putea vota si la Treviso, in Italia18:55 Un cititor din Germania sta la coada de 5 ore, la Wurzburg, pentru a putea vota 18:30 Cozi imense si la Slough, in Marea Britanie18. 31 Cozi uriase si la Munchen, unde oamenii stau ore bune pentru a putea vota18. 20 Circa 2. 500 de oameni, la coada in fata consultatului din Stuttgart/ A intervenit Politia17:42 Cozi si in Olanda. Un cititor ne-a trimis imagini surprinse la o sectie de vot din Amsterdam/Diemen17. 15 Cozi imense si la Freiburg, in Germania, unde oamenii huiduie si striga Vrem sa votam.

FOTO VIDEO UPDATE Mobilizare peste asteptari la sectiile de vot strainatate / Imagini impresionante din marile orase europene / La Stuttgart, romanii se scandeaza Hotii! Hotii!/ Cozi imense si in Germania, unde se striga Vrem sa votam

La multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor. Potrivit informatiilor primite pana acum, cozi mari sunt: Nurnberg, Londra, Roma, Viena, Torino, Bruxelles, Paris, Marsilia, Ulm, Lutton, Dublin, Valencia, Limassol, Praga, Bristol, Munchen Berlin, Stuttgart, Oslo, Lille, Barcelona, Haga, Wurzburg, Castellon, Luxemburg, Leipzig si Coslada. Multumim cititorilor HotNews. ro care ne-au trimis imagini cu situatia de la sectiile din strainatate). La unele sectii, oamenii si-au pierdut rabdarea si au inceput sa scandeze Hotii sau Vrem sa votam. -----------17:42 Cozi si in Olanda. Un cititor ne-a trimis imagini surprinse la o sectie de vot din Amsterdam/Diemen17. 15 Cozi imense si la Freiburg, in Germania, unde oamenii huiduie si striga Vrem sa votam16:35 Cozi mari si Lyon, oamenilor li s-au impartit sticle cu apa, ne informeaza un cititor HotNews. ro15. 26 La Geneva stau la coada aproape o mie de oameni, iar timpul de asteptare este de aproximativ 4 ore15. 12 Coada enorma, in ciuda ploii torentiale, la Stockholm.

Referendum 2019: Stampila de control a unei sectii de votare din Iasi - pusa pe prima pagina a mai multor buletine pentru referendum

Reprezentantii Biroului Electoral Judetean Iasi au primit duminica o sesizare conform careia la sectia de votare nr. 53 din municipiul resedinta presedintele sectiei de votare a aplicat stampila de control a sectiei pe prima pagina in loc de ultima.

FOTO VIDEO UPDATE Mobilizare peste asteptari la sectiile de vot strainatate / Imagini impresionante din marile orase europene / La Stuttgart, romanii scandeaza Hotii! Hotii!/ Cozi imense si in Germania, unde se striga Vrem sa votam

La multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor. Potrivit informatiilor primite pana acum, cozi mari sunt: Nurnberg, Londra, Roma, Viena, Torino, Bruxelles, Paris, Marsilia, Ulm, Lutton, Dublin, Valencia, Limassol, Praga, Bristol, Munchen Berlin, Stuttgart, Oslo, Lille, Barcelona, Haga, Wurzburg, Castellon, Luxemburg, Leipzig si Coslada. Multumim cititorilor HotNews. ro care ne-au trimis imagini cu situatia de la sectiile din strainatate). La unele sectii, oamenii si-au pierdut rabdarea si au inceput sa scandeze Hotii sau Vrem sa votam. -----------18:55 Un cititor din Germania sta la coada de 5 ore, la Wurzburg, pentru a putea vota 18:30 Cozi imense si la Slough, in Marea Britanie18. 31 Cozi uriase si la Munchen, unde oamenii stau ore bune pentru a putea vota18. 20 Circa 2. 500 de oameni, la coada in fata consultatului din Stuttgart/ A intervenit Politia17:42 Cozi si in Olanda. Un cititor ne-a trimis imagini surprinse la o sectie de vot din Amsterdam/Diemen17. 15 Cozi imense si la Freiburg, in Germania, unde oamenii huiduie si striga Vrem sa votam.

Sectie de votare din Mures, inundata dupa o viitura

Zeci de gospodarii din satul Torba, judetul Mures, au fost inundate de o viitura puternica, iar apa a intrat si intr-o sectie de votare. Autoritatile spun, insa, ca situatia este acum sub.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )