Libnet.ro
UNICEF

09:00

VIDEO Time-lapse Cum arata coada la o sectie de votare din Bruxelles

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Time-lapse Cum arata coada la o sectie de votare din Bruxelles

O cititoare HotNews. ro ne-a trimis un video time-lapse cu romanii care stau la coada la o sectie de votare din Bruxelles. continuă pe Hotnews

FOTO Coada la sectia de votare din Bran. Turist: Asteptam fiindca vrem o schimbare

La Primaria din localitatea Bran, circa 30 de persoane, majoritatea turisti, asteptau duminica la coada sa-si exercite dreptul de vot. Desi au stat circa 30 de minute, oamenii spun ca merita efortul, fiindca la aceste alegeri nu isi mai permit sa stea acasa. Pana la ora 12. 30 la cele doua sectii din Bran au votat circa 190 de oameni pe listele suplimentare, potrivit datelor oficiale.

Europarlamentare 2019. Incidente la vot. Presedinte de sectie de votare din Bistrita a fost inlocuit, acuzat ca a facut campanie electorala

Au aparut si primele incidente la sectiile de votare pentru alegerile europarlamentare 2019 si referendum pe justitie. Un presedinte de sectie de votare din Bistrita a fost inlocuit, acuzat ca a facut campanie electorala.

O stampila de vot a disparut de la o sectie de votare din comuna Baia de Fier. Politia face cercetari pentru furt

O stampila de vot a disparut dintr-o sectie de votare din comuna Baia de Fier, judetul Gorj. Politistii au deschis un dosar penal si fac cercetari pentru furt.

Uite STAMPILA, NU e STAMPILA - Incident deosebit de grav la o sectie de VOTARE din Focsani

Incident deosebit de grav la o secctie de votare din Focsani. O sptampila a dispaut, incidentul fiind anuntat la Biroul Electoral Judetean Vrancea. La scurt timp de la incheierea procesului verbal, stampila.

Uite STAMPILA, NU e STAMPILA - Incident deosebit de grav la o sectie de VOTARE din Focsani

Incident deosebit de grav la o secctie de votare din Focsani. O sptampila a dispaut, incidentul fiind anuntat la Biroul Electoral Judetean Vrancea. La scurt timp de la incheierea procesului verbal, stampila.

La o sectie de votare din Mamaia s-au terminat buletinele de vot

Procesul electoral la sectia de votare din statiunea Mamaia a fost intrerupt dupa ce s-au terminat buletinele de vot.

FOTO VIDEO UPDATE Cozi mari la mai multe sectii de votare din strainatate / Romanii s-au asezat la rand inca de la prima ora in orase precum Paris, Londra sau Viena / La Bruxelles sunt sute de oameni la coada

La multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor, astfel de situatii fiind semnalate la Torino, Londra, Paris, Marsilia, Roma sau Viena. Cea mai mare coada pare sa fie la Bruxelles, unde sute de oameni stau la rand pentru a vota la sectia consulara a Romaniei.

FOTO VIDEO UPDATE Cozi mari la sectiile de votare din strainatate / Romanii s-au asezat la rand inca de la prima ora in orase precum Paris, Londra, Viena, Munchen / La Bruxelles sunt sute de oameni la coada

La multe dintre sectiile de votare din strainatate s-au format cozi mari inca de la ora deschiderii urnelor, astfel de situatii fiind semnalate la Torino, Londra, Paris, Marsilia, Roma sau Viena. Cea mai mare coada pare sa fie la Bruxelles, unde sute de oameni stau la rand pentru a vota la sectia consulara a Romaniei. Multumim cititorilor HotNews. ro care ne-au trimis imagini cu situatia de la sectiile din strainatate).

Sectie de votare din Mures, inundata dupa o viitura

Zeci de gospodarii din satul Torba, judetul Mures, au fost inundate de o viitura puternica, iar apa a intrat si intr-o sectie de votare. Autoritatile spun, insa, ca situatia este acum sub.

Imaginea zilei surprinsa intr-o sectie de votare din Iasi. Aventura noastra incepe aici

Iesenii care au venit sa voteze duminica pentru alegerile europarlamentare au fost uimiti sa gaseasca pe usa unei sectii de votare un mesaj inedit - Aventura noastra incepe aici.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )