Libnet.ro
UNICEF

13:15

Stanciu mai stabileste un record: Cel mai scump transfer din Cehia

B1 B1,
Stanciu mai stabileste un record: Cel mai scump transfer din Cehia

Nicolae Stanciu este asteptat sa semneze joi cu Sparta Praga. Mijlocasul roman va efectuavizita medicala si in jurul pranzului va fi prezentat oficial. Stanciu va purta tricoul cu numarul 10. continuă pe B1

Inventatorul minciunii: Anamaria Prodan a umflat in stilul ei transferul lui Stanciu la Sparta Praga

Nicolae Stanciu 24 de ani) si-a castigat locul in istoria clubului Anderlecht: mai intai, a fost cel mai scump transfer all-time al campionatului belgian, adus pentru aproape zece milioane de euro, iar acum a devenit cea mai mare teapa luata de formatia din Bruxelles.

Londra, cel mai scump oras din Europa in functie de nivelul chiriilor

Pentru al treilea an consecutiv, Londra a fost desemnata cel mai scump oras european in functie de nivelul chiriilor, chiar daca Brexitul a provocat incertitudini privind viitorul celui mai mare centru financiar de pe continent, conform unui studiu publicat miercuri de firma de consultanta ECA International, informeaza publicatia britanica The Independent, conform Agerpres.

Care este cel mai scump oras din Europa

Pentru al treilea an consecutiv, Londra a fost desemnata cel mai scump oras european in functie de nivelul chiriilor, chiar daca Brexitul a provocat incertitudini privind viitorul celui mai mare centru.

Rafael Nadal este de parere ca jucatorii cu clasament inferior si cei tineri sa primeasca mai multi bani, pentru a putea trai din acest sport

Rafael Nadal, numarul unu mondial, a declarat la Melbourne, gazda turneului Australian Open, ca este de acord ca tinerii jucatori si cei cu clasament inferior sa primeasca premii mai mari pentru a putea trai din acest sport, relateaza Reuters.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )