Libnet.ro
UNICEF

15:45

Londra, cel mai scump oras din Europa in functie de nivelul chiriilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Londra, cel mai scump oras din Europa in functie de nivelul chiriilor

Pentru al treilea an consecutiv, Londra a fost desemnata cel mai scump oras european in functie de nivelul chiriilor, chiar daca Brexitul a provocat incertitudini privind viitorul celui mai mare centru financiar de pe continent, conform unui studiu publicat miercuri de firma de consultanta ECA International, informeaza publicatia britanica The Independent, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Care este cel mai scump oras din Europa

Pentru al treilea an consecutiv, Londra a fost desemnata cel mai scump oras european in functie de nivelul chiriilor, chiar daca Brexitul a provocat incertitudini privind viitorul celui mai mare centru.

FOTO Cum arata viata in cel mai rece oras de pe planeta

Dincolo de cei doi poli binecunoscuti, Pamantul are si un pol urban al frigului; nu ar trebui sa te mire ca cel mai rece oras din lume este in Rusia. Rusia este cea mai mare tara din lume, iar mare parte din suprafata se gaseste in zone friguroase ale planetei. Daca n-ar fi Siberia, Rusia [].

Cel mai scump smartwatch nu va deveni inutil peste doi ani

In teorie, este o inconstienta sa investesti bani in cel mai scump smartwatch, dar Tag Heuer a gasit o solutie inspirata pentru imbatranirea hardware-ului. Ceasurile inteligente, la fel ca smartphone-urile sau laptopurile, se uzeaza iremediabil in timp. incepand cu bateria care devine inutila si terminand cu procesorul ce pare sa devina mai lent, nu prea [].

Bitcoin SE PRABUSESTE: cel mai mare DECLIN din ultimele sase saptamani

Bitcoin s-a depreciat marti cu pana la 20%, cel mai redus nivel din ultimele sase saptamani, din cauza mai multor anunturi care au vizat interzicerea monedei virtuale. Ce mai importanta moneda.

Al cincelea cel mai mare diamant din lume a fost descoperit si valoreaza 40 de milioane de dolari

Al cincelea cel mai mare diamant din lume a fost descoperit intr-o mina din Lesotho si ar putea valora 40 de milioane de dolari, a afirmat producatorul global de diamante Gem Diamonds, potrivitGizmodo.

Stanciu mai stabileste un record: Cel mai scump transfer din Cehia

Nicolae Stanciu este asteptat sa semneze joi cu Sparta Praga. Mijlocasul roman va efectuavizita medicala si in jurul pranzului va fi prezentat oficial. Stanciu va purta tricoul cu numarul 10.

Un apropiat al premeirului Ungariei cumpara cel mai important hotel din Satu Mare (FOTO)

Unul dintre cei mai apropiati oameni ai premierului ungar Viktor Orban investeste in Romania. Milionarul Tamas Leisztinger ar fi negociat deja cumpararea celui mai important hotel din Satu.

Un apropiat al premierului Ungariei cumpara cel mai important hotel din Satu Mare (FOTO)

Unul dintre cei mai apropiati oameni ai premierului ungar Viktor Orban investeste in Romania. Milionarul Tamas Leisztinger ar fi negociat deja cumpararea celui mai important hotel din Satu.

Magda Catone, despre cel mai greu moment din viata ei: A fost ca o penitentapentru mine! Timp de 13 ani! Am facut si tratamente

Magda Catone a povestit care a fost unul dintre cele mai grele momente din viata ei. Marea actrita s-a chinuit foarte mult sa ramana insarcinata. Cred ca este menirea femeii sa aduca un.

Cel mai greu moment din cariera lui Iohannis. Testul Dancila

Orice miscare a presedintelui Iohannis trebuie judecata prin doua filtre: 1) interesul public; 2) interesul lui politic de a fi reales in 2019. Pus in fata testului Viorica Dancila dat de Liviu Dragnea, Iohannis stie perfect ca interesul public e sa refuze propunerea. Electoral vorbind insa, interesele presedintelui sunt diferite: vrea ca PSD sa nu dea un premier care sa poata deveni contracandidat puternic in 2019 si, in plus, vrea ca PSD sa deconteze electoral situatia critica din finantele publice.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2334 seconds )