Libnet.ro
UNICEF

21:30

Stanescu: Am demisionat din motive personale. Posibil sa candidez la functia de vicepresedinte

Hotnews Hotnews,
 Stanescu: Am demisionat din motive personale. Posibil sa candidez la functia de vicepresedinte

Paul Stanescu a declarat ca a demisionat din functia de presedinte executiv interimar al PSD din motive personale. Social-democratul a precizat ca este posibil sa candideze pentru postul de vicepresedinte al partidului, la Congresul din 29 iunie, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

VIORICA DANCILA: Paul Stanescu a demisionat din motive personale

Senatorul Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD din motive personale, a declarat, astazi, presedintele interimar al partidului, Viorica Dancila, care a sustinut ca a incercat sa il convinga sa nu recurga la acest gest.

Paul Stanescu a demisionat din conducerea PSD

Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD, dupa ce fusese investitit in functie in urma cu doar doua saptamani.

Decizie-soc in PSD. Paul Stanescu a demisionat din fruntea partidului dupa ce a intrat in conflict cu Dancila. Care e motivul discordiei

Paul Stanescu, presedintele executiv al PSD,a demisionat din functie dupa ce a intrat in conflict cu premierul Viorica Dancila, sustin surse politice pentru Adevarul. in CEX, premierul a insistat pentru un congres rapid, organizat la finalul lunii iunie, care sa aleaga noul presedinte al partidului, in timp ce Paul Stanescu a pledat pentru un Congres organizat dupa alegerile prezidentiale.

Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD. Viorica Dancila ameninta ca renunta la functia de premier daca nu se organizeaza un Congres pentru presedintia partidului (VIDEO)

Paul Stanescu a demisionatdin functia de presedinte executiv al PSD, in cadrul CEx-ului de vineri, organizat la sediul din Baneasa. Demisia acestuia vine la nici doua saptamani dupa ce a fost numit in.

Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD. Viorica Dancila ameninta ca renunta la functia de premier daca nu se organizeaza rapid un Congres pentru presedintia partidului (VIDEO)

Paul Stanescu a demisionatdin functia de presedinte executiv al PSD, in cadrul CEx-ului de vineri, organizat la sediul din Baneasa. Demisia acestuia vine la nici doua saptamani dupa ce a fost numit in.

Paul Stanescu a demisionat din functia de presedinte executiv al PSD

Comitetul Executiv National al PSD s-a reunit vineri la sediul partidului din Baneasa, iar pe agenda sedintei se afla stabilirea strategiei partidului pe urmatoarea perioada, in contextul in care se anunta o motiune de cenzura, iar Guvernul are patru.

Marius Lacatus a demisionat din functia de antrenor al echipei CSA Steaua

Marius Lacaturs a demisionat din functia de antrenor principal al CSA Steaua, dupa ce echipa de fotbal a gruparii a pierdut play-off-ul ligii a IV-a, a declarat comandatul clubului militar, Bixi-Pompiliu Mocanu.

De ce a DEMISIONAT Paul Stanescu din functia presedinte executiv interimar al PSD

Paul Stanescu aexplicat, vineri, dupa Cex de ce a demisionat din functia de presedinte executiv interimar al PSD. Am demisionat din motive personale. Sunt alaturi de doamna prim-ministru si.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2423 seconds )