Libnet.ro
UNICEF

01:05

Star Wars, o afacere de miliarde: povestea de succes pornita de la un pariu intre prieteni INFOGRAFIE

Adevărul Adevărul,
Star Wars, o afacere de miliarde: povestea de succes pornita de la un pariu intre prieteni INFOGRAFIE

Cu multi, multi ani in urma, pe un platou de filmare indepartat, doi regizori tineri au facut un pariu ca intre amici cu privire la succesul unui film SF numit Star Wars. Acesti doi regizori se numesc Steven Spielberg si George Lucas. Primul dintre ei avea sa castige pariul si sa ii ia celuilalt milioane de dolari de-a lungul timpului. Iata cum a fost pus acest pariu parca de pe alta lume. continuă pe Adevărul

Laser, frate! Cum a pus Star Wars stapanire pe Romania. Povestea reclamei cu ala negru de respira greu, spusa de Naumovici VIDEO

FENOMEN Reper si termen de comparatie, religie pentru unii sau subiect de parodii pentru altii, povestea Star Wars continua sa fascineze oamenii si a lasat dare adanci in cultura populara.

Ce incasari va realiza Star Wars: The Force Awakens

Cei de la Goldman Sachs sustin ca noul film Star Wars va produce incasari de cateva miliarde de dolari. Dupa cum era de asteptat, urmatorul film Star Wars va produce incasari extrem de mari pe plan international, rivalizand din acest film cu unele dintre cele mai profitabile productii din istorie. Astfel, daca este sa le [].

VIDEO Franciza Star Wars isi aduna fortele: noua generatie de fani

Franciza Star Wars isi asigura o noua generatie de fani care sa creasca in cultul celui mai popular film SF al tuturor timpurilor, lansat pentru prima data in 1977 - Star Wars: Episode IV - A New Hope. Acum este timpul ca Star Wars sa treaca la o noua generatie de producatori, a declarat in 2012 regizorul George Lucas, conform theguardian. com. Primul film al noii generatii Star Wars este produs de regizorul Jeffrey Jacob Abrams. Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, cel mai asteptat film al anului, este lansat astazi in Los Angeles, urmand sa aiba premiera luna aceasta in cinematografele din intreaga lume. Intra in articol pentru a afla cateva secrete din culisele realizarii ultimei pelicule din seria Star Wars.

Playfilm Star Wars: forta s-a intors, mai intunecata si mai impresionanta decat ti-o aminteai

M-am numarat printre norocosiicare au avut ocazia de a vedea Star Wars: The Force Awakens in avanpremiera, la IMAX, AFI Palace Cotroceni. Iar norocosi e un cuvant modest. Daca esti fan Star Wars desi imi este destul de greu sa concep ca exista oameni care nu intra in aceasta categorie), trebuie sa mergi sa il [].

Playfilm Star Wars: Forta s-a trezit, mai intunecata si mai impresionanta decat o stiai

M-am numarat printre norocosiicare au avut ocazia de a vedea Star Wars: The Force Awakens in avanpremiera, la IMAX, AFI Palace Cotroceni. Iar norocosi e un cuvant modest. Daca esti fan Star Wars desi imi este destul de greu sa concep ca exista oameni care nu intra in aceasta categorie), trebuie sa mergi sa il [].

STAR WARS Jedi de Romania, clone autohtone. Un medic chirurg a infiintat cel mai mare fan-club romanesc: Eu nu fac decat sa ajut Forta sa vindece

DEDICARE Fanii Star Wars organizeaza intalniri la care se costumeaza in celebrele personaje ale seriei si invata sa manuiasca sabiile-laser, ca niste adevarati cavaleri Jedi.

Primele impresii in legatura cu Star Wars: The Force Awakens

Un numar mic de oameni au apucat deja sa vada noul Star Wars, iar impresiile nu au intarziat sa apara. Cativa norocosi au avut deja ocazia de a vedea noul film Star Wars: The Force Awakens si ne-au oferit primele impresii pe Twitter. Dupa cum scriu cei de la iO9, avem motive extrem de bune [].

FOTO.Star Wars: Trezirea fortei a avut premiera mondiala in LA

Cel mai nou film din franciza Star Wars, Star Wars: Trezirea fortei a avut, luni, premiera mondiala, in Los Angeles.

Iata cum a fost la premiera mondiala Star Wars Force Awakens!

Desfasurarea de forte pentru premiera mondiala a filmului Star Wars: Force Awakens a fost similara cu ceea ce se intampla la Oscaruri. Patru strazi din cartierul Hollywood s-au inchis cu trei zile inainte pentru ca totul sa fie organizat in cel mai mic detaliu, iar producatorii se asteapta ca noul film sa doboare toate recordurile de box-office.

Gadgeturile Star Wars pe care trebuie sa le cumperi daca esti un fan adevarat

Pentru ca febra Star Wars a cuprins tot Globul, va prezentam catevagadgeturi pe care le puteti achizitiona inainte de a vedea filmul. Dupa cum probabil stiti, a mai ramas doar o saptamana pana la premiera filmului Star Wars: The Force Awakens. in aceste conditii, retailerii din Romania nu rateaza o ocazie importanta si ofera consumatorilor [].

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )