Libnet.ro
UNICEF

05:15

VIDEO Franciza Star Wars isi aduna fortele: noua generatie de fani

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Franciza Star Wars isi aduna fortele: noua generatie de fani

Franciza Star Wars isi asigura o noua generatie de fani care sa creasca in cultul celui mai popular film SF al tuturor timpurilor, lansat pentru prima data in 1977 - Star Wars: Episode IV - A New Hope. Acum este timpul ca Star Wars sa treaca la o noua generatie de producatori, a declarat in 2012 regizorul George Lucas, conform theguardian. com. Primul film al noii generatii Star Wars este produs de regizorul Jeffrey Jacob Abrams. Star Wars: Episode VII - The Force Awakens, cel mai asteptat film al anului, este lansat astazi in Los Angeles, urmand sa aiba premiera luna aceasta in cinematografele din intreaga lume. Intra in articol pentru a afla cateva secrete din culisele realizarii ultimei pelicule din seria Star Wars. continuă pe Hotnews

Star Wars: Trezirea Fortei Ce trebuie sa stii inaintea premierei din Romania

Star Wars: Trezirea Fortei, cel mai recent film din franciza epica stiintifico-fantastica, promite sa aduca Forta si mai aproape de fanii adevarati. in regia lui J. Abrams, pelicula este o continuare a faimoasei saga creata de George Lucas, dar de data aceasta actiunea se petrece la 30 de ani distanta de la episodul al saselea [].

Gadgeturile Star Wars pe care trebuie sa le cumperi daca esti un fan adevarat

Pentru ca febra Star Wars a cuprins tot Globul, va prezentam catevagadgeturi pe care le puteti achizitiona inainte de a vedea filmul. Dupa cum probabil stiti, a mai ramas doar o saptamana pana la premiera filmului Star Wars: The Force Awakens. in aceste conditii, retailerii din Romania nu rateaza o ocazie importanta si ofera consumatorilor [].

Filmul Star Wars: Trezirea fortei are premiera vineri pe marile ecrane romanesti

Filmul Star Wars: Trezirea fortei, de J. Abrams, va avea premiera vineri pe marile ecrane romanesti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )