Libnet.ro
UNICEF

05:15

Star Wars: Episode VIII, amanat din motive strategice

Antena3 Antena3,
Star Wars: Episode VIII, amanat din motive strategice

Noul film Star Wars: Episode VIII, in care vom asista la reintoarcerea legendarului personaj Luke Skywalker, va fi lansat cu sase luni mai tarziu decat erau planurile initiale, pe 15 decembrie 2017. The Hollywood. continuă pe Antena3

Disney muta lansarea Star Wars: Episode VIII pentru decembrie 2017 VIDEO

Star Wars: Episode VIII urmeaza sa aiba premiera abia in perioada de iarna a anului 2017, desi Disney anuntase ca filmul va rula din luna mai a aceluiasi an. Pana la acea parte a francizei, fanii se pot delecta cu Rogue One, primul spin-off al seriei, care va avea premiera in 2016.

Star Wars: The Force Awakens pierde primul loc in box-office-ul american

The Force Awakens, noul lungmetraj din seria Star Wars, a fost detronat din fruntea box-office-ului nord-american de comedia politista Ride Along 2, alunecand chiar pe locul al treilea, potrivit datelor.

Episodul 8 din Star Wars se amana cu sase luni. Spectatorii inca se bucura de Force Awakens

Cea de-a opta parte a seriei cinematografice Star Wars va avea premiera la 15 decembrie 2017.

Procesul ANPC si Parakletos impotriva OTP, amanat din nou

Avocatul Gheorghe Piperea a anuntat, pe Facebook, faptul ca procesul dintre Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor ANPC) si Parakletos, pe de o parte, si OTP Bank, de cealalta parte, a fost amanat din nou, instanta dispunand refacerea inscrisurilor disparute.

Cand va fi lansat urmatorul film din seria Star Wars

Esti nerabdator sa afli care e originea lui Rey si ce are de spus Luke Skywalker cand o intalneste? Sau vrei sa vezi ce crize adolescentine mai are Kylo Ren? Se pare ca va trebui sa mai ai rabdare. Din fericire, de data asta nu va trebui sa mai astepti 10 ani, precum in cazul [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2686 seconds )