Libnet.ro
UNICEF

01:05

Stare de alerta in Noua Zeelanda. Aeroportul din orasul Dunedin, inchis din cauza prezentei unui pachet suspect

Antena3 Antena3,
Stare de alerta in Noua Zeelanda. Aeroportul din orasul Dunedin, inchis din cauza prezentei unui pachet suspect

Politia neo-zeelandeza a decis duminica sa inchida aeroportul din orasul Dunedin din cauza prezentei unui pachet suspect pe pista, transmite Reuters. Politistii s-au deplasat la locul incidentului, iar. continuă pe Antena3

Noua Zeelanda: Suspectul din atacul la cele doua moschei, soldat cu moartea a 49 de persoane, pus sub acuzare pentru crima. Ce semn a facut in fata instantei

Brenton Harrison Tarrant, un australian in varsta de 28 de ani, a fost acuzat de crima dupa atacul sau armat asupra a doua moschei din Christchurch, Noua Zeelanda, soldat cu moartea a 49 de persoane, scrie The Guardian.

inca o alerta in Noua Zeelanda. Explozie la principala gara din Auckland

Alerta la principala gara din Auckland, unde doua genti suspecte au fost gasite, la scurt timp dupa atacurile de la moschei, in care 49 de persoane au murit. Mai multe strazi au fost blocate si civilii.

LIVETEXT VIDEO Atacuri armate la doua moschei din Noua Zeelanda, soldate cu 49 de morti si zeci de raniti/ Politia a arestat 4 persoane / Premierul Ardern: Nu poate fi descris decat ca un atac terorist

La doua moschei din orasul Christchurch din Noua Zeelanda au avut loc atacuri armate in care au fost ucisi cel putin 49 de oameni, iar zeci sunt internati in spital, unii cu rani grave. Politia a retinut patru persoane, o femeie si trei barbati, transmite Reuters. Atacul, cel mai grav de acest fel din istoria tarii, a avut loc vineri, in timpul rugaciunilor de dupa-amiaza. Autoritatile spun ca este vorba de un atac terorist motivat de o ideologie de extrema-dreapta. 24 Comisarul de politie Mike Bush a anuntat ca bilantul mortilor a crescut la 49 dupa ce cateva victime au murit la spital. 05 Pana acum, cea mai mai sangeroasa crima in masa din Noua Zeelanda avusese loc in 1990, cand un criminal singuratic a ucis 13 barbati, femei si copii 09. 19 La spitalul din Christchurch sunt tratate 48 de persoane ranite in atentatele teroriste, 20 sunt in stare grava. 03 Ardern a confirmat ca in masinile atacatorilor erau dispozitive explozive, dar nu a putut spune daca ei planuiau si un atac sinucigas cu masinile-capcana. 49 Cetateanul australian care a fost arestat ar fi postat online un document in care spune ca a inceput sa planuiasca atacurile acum doi ani.

LIVETEXT VIDEO Atacuri armate la doua moschei din Noua Zeelanda, soldate cu 40 de morti si 48 de raniti/ Politia a arestat 4 persoane / Premierul Ardern: Nu poate fi descris decat ca un atac terorist

La doua moschei din orasul Christchurch din Noua Zeelanda au avut loc atacuri armate in care au fost ucisi cel putin 40 de oameni, iar 20 sunt raniti grav. Politia a retinut patru persoane, o femeie si trei barbati, transmite Reuters. Atacul, cel mai grav de acest fel din istoria tarii, a avut loc vineri, in timpul rugaciunilor de dupa-amiaza. Autoritatile spun ca este vorba de un atac terorist motivat de o ideologie de extrema-dreapta. 19 La spitalul din Christchurch sunt tratate 48 de persoane ranite in atentatele teroriste, 20 sunt in stare grava. 03 Ardern a confirmat ca in masinile atacatorilor erau dispozitive explozive, dar nu a putut spune daca ei planuiau si un atac sinucigas cu masinile-capcana. 49 Cetateanul australian care a fost arestat ar fi postat online un document in care spune ca a inceput sa planuiasca atacurile acum doi ani08. 29 Premierul Jacinda Ardern a declarat ca 40 de oameni au murit, iar 20 sunt raniti dupa acest atac: Nu poate fi descris decat ca un atac terorist.

Mai multe victime dupa incidente armate la doua moschei din Noua Zeelanda

Mai multe persoane au fost impuscate, unele mortal, in cursul unui incident armat care a avut loc vineri la doua moschei din orasul Christchurch, in Noua Zeelanda, informeaza presa internationala, citata de Mediafax. Potrivit martorilor oculari, cel putin o persoana a decedat, iar alte sase au fost transportate la spital, doua dintre acestea fiind ranite grav. Politia a descris incidentul drept critic si a recomandat locuitorilor sa evite zona. Incidentul s-a produs la moscheea Al Noor mosque, aflata in centrul orasului Christchurch, al treilea cel mai mare din Noua Zeelanda.

VIDEO Mai multe victime dupa incidente armate la doua moschei din Noua Zeelanda/ Patru suspecti au fost retinuti

Mai multe persoane au fost impuscate, unele mortal, in cursul unui incident armat care a avut loc vineri la doua moschei din orasul Christchurch, in Noua Zeelanda, informeaza presa internationala, citata de Mediafax. Potrivit martorilor oculari, cel putin o persoana a decedat, iar alte sase au fost transportate la spital, doua dintre acestea fiind ranite grav. Politia a descris incidentul drept critic si a recomandat locuitorilor sa evite zona. Incidentul s-a produs la moscheea Al Noor mosque, aflata in centrul orasului Christchurch, al treilea cel mai mare din Noua Zeelanda. Patru suspecti au fost retinuti de politie.

MACELUL din Noua Zeelanda: Marturia TERIFIANTA a unei romance stabilite in Christchurch

Zeci de oameni si-au pierdut viata in Noua Zeelanda, in atacuri armate comise in doua moschei din orasul Christchurch. Politia din Christchurch le-a cerut localnicilor sa stea in case, deoarece situatia era.

Atacuri in Noua Zeelanda. Filmul primului atac - VIDEO

Cel putin 49de persoane au fost ucise si alte 20 au fost grav ranite in atacuri care au avut loc vineri asupra a doua moschei din orasul Christchurch din Noua Zeelanda, a anuntat premierul Jacinda Ardern i.

Atac Noua Zeelanda. O cunoscuta echipa de crichet a scapat ca prin minune din tragedia care a rapit 40 de vieti

Cel putin 40de oameni au fost ucisi si alte zeci ar fi fost raniti in urma unui dublu atac armat la doua moschei din orasul Christchurch, Noua Zeelanda. Echipa de crichet din Bangladesh se afla in.

Atac Noua Zeelanda. O cunoscuta echipa de crichet a scapat ca prin minune din tragedia care a rapit 49 de vieti

Cel putin 40de oameni au fost ucisi si alte zeci ar fi fost raniti in urma unui dublu atac armat la doua moschei din orasul Christchurch, Noua Zeelanda. Echipa de crichet din Bangladesh se afla in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2359 seconds )