Libnet.ro
UNICEF

05:45

Stare de alerta in Romania. Ce reguli sunt pentru slujbele religioase. Credinciosii sunt obligati sa faca asta

Playtech Playtech,
Stare de alerta in Romania. Ce reguli sunt pentru slujbele religioase. Credinciosii sunt obligati sa faca asta

Credinciosii care perinda chiar si in perioada aceasta lacasurile sfinte au niste reguli stricte de urmat. Ce trebuie sa NU faca acestia? Stare de alerta Romania: Reguli pentru credinciosi Patriarhia Romana anunta ca regulile de participare la slujbele religioase nu se schimba pentru viitorul apropiat. Masca este si va ramane pentru un timp cea mai . continuă pe Playtech

Masca, obligatorie la biserica. Reguli pentru participarea la slujbele religioase

Patriarhia Romana anunta ca regulile de participare la slujbele religioase raman neschimbate, in contextul prelungirii starii de alerta. Folosirea mastii de protectie este obligatorie pentru toti participantii la slujbe in interiorul bisericii, cu exceptia slujitorilor bisericesti care rostesc predica sau canta.

Castigatoarea Survivor, Elena Ionescu, apropieri suspecte cu un barbat extrem de dorit in Romania. Fanii sunt in delir

Elena Ionescu este la un pas sa-si refaca viata? Aceasta a fost vazuta in preajma unui barbat. Cei doi au fost surprinsi in tandreturi. Despre cine este vorba? Elena Ionescu isi reface viata? Solista, apropieri suspecte cu un barbat Elena Ionescu a fost surprinsa in tandreturi alaturi de un fost coleg de la Survivor. Aceasta .

Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora

Pentru a oferi o experienta de cumparaturi cat mai buna, Lidl optimizeaza constant formatul magazinelor, astfel si impactul asupra mediului sa fie cat mai redus. Lidl Romania, surpriza neasteptata pentru toti romanii. Anuntul de ultima ora Lidl a anuntat inaugurarea unui nou magazin pe o suprafata de 1300 de metri patrati. Noua unitate va fi .

Pandemia impune reguli noi pentru calificarea la Olimpiada de la Tokyo

Olimpiada de la Tokyo este una cu totul speciala, desi nimeni nu si-a dorit acest lucru. Comitetul International Olimpic CIO) a aprobat sisteme noi de calificare in toate sporturile pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, amanate pentru 2021, cu and ajustari importante in atletism, ciclism, haltere, baschet si judo, in timp ce turneul olimpic de fotbal va permite prezenta jucatorilor Under 24, in loc de Under 23.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )