Libnet.ro
UNICEF

14:15

Stare de urgenta in Genova pentru 12 luni, dupa prabusirea viaductului Morandi

B1 B1,
Stare de urgenta in Genova pentru 12 luni, dupa prabusirea viaductului Morandi

Guvernul italian a decretat stare de urgenta pentru 12 luni la Genova dupa prabusirea viaductului Morandi al autostrazii A10 peste un cartier de case, accident soldat cu 39 de morti, informeaza AFP, potrivit. continuă pe B1

Guvernul italian decreteaza stare de urgenta pentru 12 luni la Genova dupa prabusirea podului

Primul ministru italian Giuseppe Conte a anuntat miercuri instituirea unei stari de urgenta pentru 12 luni la Genova, in urma prabusirii marti a unei portiuni din viaductul Morandial autostrazii A10,.

MAE, atentionare pentru romanii care calatoresc in Italia, dupa prabusirea viaductului de langa Genova

Ministerul Afacerilor Externe ii avertizeaza pe romanii care se afla sau vor sa calatoreasca in Italia ca ciculatia rutiera se defasoara cu dificultate in zona orasului Genova, pe autostrada A10 du.

MAE: Un roman a murit dupa prabusirea segmentului suspendat de autostrada in Italia, in apropiere de Genova

Vesti dramatice din Italia. Un roman se afla printre cei 31 de oameni care au murit in urma prabusurii unui pod de pe o autostrada din apropiere de Genova, potrivit Ministerului Afacerilor.

inca un roman a fost ranit, dupa prabusirea podului din Italia

Un roman se afla printre cei 35de oameni care au murit in urma prabusurii unui pod de pe o autostrada din apropiere de Genova. Vin, insa, si vesti bune. Un sofer roman de TIR se afla printre.

Prima reactie a MAE dupa prabusirea unui pod din Italia

Consulatul General al Romaniei la Torino spune ca nu a fost notificat in legatura cu existenta unor cetateni romani printre victimele prabusirii unui pod la Genova si nici nu a primit solicitari de.

Consulatul Romaniei, INFORMARE de ULTIMA ORA dupa prabusirea podului din Italia

Niciun roman declarat pana acum victima in tragedia de la Genova. Consulatul General al Romaniei la Torino mentioneaza ca politia italiana nu a gasit romani printre victimele autostrazii prabusite.

VIDEO Constanta: Accident cu sase autovehicule, soldat cu 12 raniti, dupa ce ocupantii unei masini au oprit pentru a cumpara pepeni

In judetul Constanta s-a produs un accident cu 12 raniti dupa ce ocupantii uneia dintre masini au oprit sa cumpere pepeni, iar ceilalti soferi nu au mai putut evita impactul. Sapte persoane au fost duse la spital, relateaza Mediafax.

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2272 seconds )