Libnet.ro
UNICEF

06:30

Statele Unite isi vor evacua cetatenii americani din orasul Wuhan din cauza coronavirusului

Antena3 Antena3,
Statele Unite isi vor evacua cetatenii americani din orasul Wuhan din cauza coronavirusului

Statele Unite au planificat un zbor pentru a prelua duminica toti cetatenii si diplomatii americani prezenti in orasul Wuhan din China, centrul epidemiei provocate de coronavirus. continuă pe Antena3

Noul tip de coronavirus: Statele Unite isi repatriaza cetatenii aflati in Wuhan. Mesajul lui Trump pentru Xi Jinping

Statele Unite au inchiriat un avion pentru a-si evacua cetatenii si personalul diplomatic din Wuhan, locul descoperirii coronavirusului care a provocat moartea a 41 de persoane pana acum, informeaza Wall Street Journal, preluat de Reuters.

Operatiune speciala a SUA, care ii va scoate cu un avion pe cei 230 de americani din Wuhan, un oras practic inchis

Statele Unite pregatesc un zbor cu care va aduce in tara, duminica, cetatenii si diplomatii americani din orasul Wuhan, potrivit Wall Street Journal si Reuters.

Mark Esper: Statele Unite accelereaza dezvoltarea de rachete hipersonice

Statele Unite vor intensifica eforturile pentru dezvoltarea de rachete hipersonice, a declarat vineri secretarul american al Apararii, Mark Esper, in contextul in care Rusia a fabricat deja armament de acest tip, scrie Mediafax.

Statele Unite refuza extradarea sotiei unui diplomat care a omorat un motociclist in Marea Britanie. Reactia Londrei

Statele Unite au respins cererea Marii Britanii privind extradarea sotiei unui diplomat american care a omorat un motociclist intr-un accident rutier.

Incident armat in Statele Unite. Un mort si sapte raniti

Un incident armat a fost inregistrat, miercuri, in centrul orasului Seattle din Statele Unite.

Von der Leyen spune ca un acord comercial al UE cu Statele Unite ar putea fi semnat in cateva saptamani Ultimatumul dat de Trump: Daca nu reusim, vom impune tarife vamale majorate

Un acord comercial intre Statele Unite si Uniunea Europeana este posibil in cateva saptamani, a afirmat miercuri la Davos presedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, in ciuda amenintarilor repetate a Washingtonului de a taxa automobilele europene, relateaza AFP.

Ministrul Justitiei, despre problema traficului de persoane: Fenomenul creste, Statele Unite sunt ingrijorate si sunt gata sa ajute Ce spune Predoiu despre colaborarea dintre SRI si parchete

Traficul de persoane este un fenomen tot mai intalnit in Romania, iar SUA vor sa ne ajute, motiv pentru care au desemnat reprezentant special care se va ocupa de problema coruptiei, spalarii banilor si crimei or.

Pentru prima oara, smartphone-ul va fi folosit pentru a vota in alegeri in Statele Unite

Miza nu este una foarte mare, fiind vorba de alegerea unor membri din consiliul de conducere al Comitatului King, insa va reprezenta un test important pentru aceasta modalitate de vot.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )