Libnet.ro
UNICEF

21:30

Starea de alerta, prelungita pentru inca 30 de zile. Hotararea va fi luata vineri de Guvern

Hotnews Hotnews,
 Starea de alerta, prelungita pentru inca 30 de zile. Hotararea va fi luata vineri de Guvern

Starea de alerta va fi prelungita pentru inca 30 de zile. Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de vineri o hotarare in acest sens. Purtatul mastii ramane obligatoriu in spatiile inchise sau deschise aglomerate, iar orarul limitat al teraselor nu se schimba. continuă pe Hotnews

Tataru: Propunerea mea ca ministru al Sanatatii este de a prelungi starea de alerta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, propune prelungirea starii de alerta in Romania pentru inca 30 de zile. Anuntul sau vine dupa ce, luni, premierul Ludovic Orban, a declarat ca starea de alerta va fi cel mai probabil prelungita.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Propunerea mea e de a prelungi starea de alerta cu inca 30 de zile

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, marti, ca propunerea sa este de prelungire a starii de alerta cu inca 30 de zile, data fiind evolutia epidemiei de coronavirus din ultima vreme. Luni, premierul.

TATARU: Propunerea mea ca ministru al Sanatatii este de a prelungi starea de alerta

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, propune prelungirea starii de alerta in Romania pentru inca 30 de zile. Anuntul sau vine dupa ce, luni, premierul Ludovic Orban, a declarat ca starea de alerta va fi cel mai probabil prelungita. Starea de alerta expira pe 16 august.

Nelu Tataru, totul despre starea de alerta prelungita: in septembrie, putem depasi 2.800 de cazuri COVID pe zi

Romania ar putea ajunge in luna septembrie sa depasesca prognoza INSP, de 2. 800 de cazuri de coronavirus zilnic, a atras atentia ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, joi, vorbind si despre posibila prelungire a starii de alerta.

Starea de alerta va fi prelungita cu inca de 30 de zile. Propunerea facuta de ministrul Sanatatii

Prelungirea starii de alerta cu inca 30 de zile, incepand cu data de 16 august, urmeaza sa fie decisa vineri, in sedinta de Guvern, ce va incepe la ora 17. Tot maine vor fi anuntate si eventualele masuri suplimentare pentru combaterea efectelor pandemiei, conform proiectului de hotarare ce va fi inclus maine pe ordinea de zi.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )