Libnet.ro
UNICEF

22:45

Nelu Tataru, totul despre starea de alerta prelungita: in septembrie, putem depasi 2.800 de cazuri COVID pe zi

Antena3 Antena3,
Nelu Tataru, totul despre starea de alerta prelungita: in septembrie, putem depasi 2.800 de cazuri COVID pe zi

Romania ar putea ajunge in luna septembrie sa depasesca prognoza INSP, de 2. 800 de cazuri de coronavirus zilnic, a atras atentia ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, joi, vorbind si despre posibila prelungire a starii de alerta. continuă pe Antena3

Starea de alerta, prelungita pentru inca 30 de zile. Hotararea va fi luata vineri de Guvern

Starea de alerta va fi prelungita pentru inca 30 de zile. Guvernul are pe ordinea de zi a sedintei de vineri o hotarare in acest sens. Purtatul mastii ramane obligatoriu in spatiile inchise sau deschise aglomerate, iar orarul limitat al teraselor nu se schimba.

Oficial din Ministerul Sanatatii, totul despre noile masuri de relaxare si prelungirea programului teraselor

Masurile de relaxare par sa se lase asteptate, chiar daca nu mai este mult timp pana se va incheia starea de alerta prelungita, iar programul teraselor nu se pune problema sa fie schimbat, avand in vedere evolutia pandemiei. in momentul de fata, cand inregistram numai recorduri negative in ce priveste criza de coronavirus, este discutabil daca sa vorbim de o mai mare relaxare, a spus un oficial din Ministerul Sanatatii.

CORONAVIRUS |Nelu Tataru: Propunerea mea e de a prelungi starea de alerta cu inca 30 de zile

Nelu Tataru, ministrul Sanatatii, a declarat, marti, ca propunerea sa este de prelungire a starii de alerta cu inca 30 de zile, data fiind evolutia epidemiei de coronavirus din ultima vreme. Luni, premierul.

Nelu Tataru anunta o posibila prelungire a starii de alerta

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a anuntat ca inaintea sedintei Executivului de vineri va fi si o intrunire a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU), deoarece trebuie data o hotarare de Guvern pentru prelungirea starii de alerta.

Nelu Tataru: Va trebui sa dam o hotarare pentru prelungirea starii de alerta Avem mai multe scenarii pentru inceperea scolii Corpul medical are si el o limita, trebuie respectate regulile (VIDEO)

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a subliniat ca lupta cu epidemia de coronavirus se duce in principal in afara spitalelor. Asta inseamna ca toti romanii trebuie sa poarte masca de protectie, sa.

Nelu Tataru da vestea neasteptata. Ce se intampla de la 14 septembrie in scoli

Elevii din Romania ar putea fi obligati sa poarte masti, in incinta scolii, dupa inceperea noului an scolar. Anuntul a fost facut de ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, in contextul in care tot mai multe voci spun ca distantarea sociala nu va putea fi respectata in scolile din Romania. Mastile ar putea deveni obligatorii pentru elevi .

Nelu Tataru, avertisment ingrijorator despre situatia reala din Romania: in jur de 150 de pacienti infectati cu COVID-19 sunt conectati la ventilatoare

Ministrul Sanatatii a declarat ieri despre situatia pacientilor cu COVID-19 din spitale. Numarul persoanelor infectate nu a atins limita maxima pe care spitalele o pot primi, insa Nelu Tataru avertizeaza ca nu trebuie fortat acest numar. Care este situatia pacientilor de la Terapie Intensiva Din pacate, un numar tot mai mare de oameni ajunge in .

NELU TATARU: Aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat azi ca aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt conectati la ventilatoare.

Nelu Tataru: Aproximativ 150 de pacienti infectati cu noul coronavirus sunt ventilati mecanic

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a anuntat, marti seara,ca in jur de 150 de pacienti testati pozitiv cu noul coronavirus de tip SARS-CoV-2 sunt conectati la aparatele de ventilatie.

Nelu Tataru face acuzatii grave: Nu s-a procedat nici normal, nici legal!

Nelu Tataru, a comentat, marti, cazul fetei care a mers la mare, desi avea simptome de COVID-19, iar apoi a fost preluata cu ambulanta de tatal ei - angajat al Serviciului de Ambulanta Vaslui. Ministrul Sanatatii de declarat ca nu s-a procedat nici normal, nici legal.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )