Libnet.ro
UNICEF

22:45

Starea barbatului internat in spital dupa accidentul dramatic din Ploiesti. Ce spun medicii in privinta lui

Antena3 Antena3,
Starea barbatului internat in spital dupa accidentul dramatic din Ploiesti. Ce spun medicii in privinta lui

In urma accidentului feroviar din Ploiesti, cae a avut loc miercuri seara, au fost ranite 11 persoane. Zece dintre victime au fost transportate la Spitalul Judetean de Urgenta SJU) Ploiesti. continuă pe Antena3

Radu Tudor, dupa accidentul feroviar de la Ploiesti: Situatia infrastructurii romanesti e una absolut catastrofala

Radu Tudor a vorbit despre accidentul feroviar din Prahova, unde doua trenuri s-au ciocnit. Jurnalistul este de parere ca situatia infrastructurii din Romania este una catastrofala si ca astfel de evenimente pot lasa sechele persoanelor care sunt implicate.

VIDEO Constanta: Un tanar este in coma la spital dupa ce politistii au tras spre o masina ce a refuzat sa opreasca Ce spune Politia ca s-a intamplat

Un barbat a fost impuscat in cap si se afla in coma la spital dupa ce politistii au tras cu armele spre o masina ce a refuzat sa opreasca, potrivit Ziua de Constanta. Politia spune ca doua persoane au reusit sa fuga, iar victima a fost gasita pe bancheta din spate a masinii. 08 Pacientul are aproximativ 20 ani si a fost gasit in coma, cu o plaga in regiunea capului. A fost intubat si transportat la spital, potrivit serviciului de ambulanta.

Seful CFR Calatori, despre accidentul feroviar din Ploiesti: Exclud in totalitate sa fie greseala CFR Calatori

Seful CFR Calatori, Valentin Dorobantu, a vorbit in exclusivitate la Antena 3, despre accidentul feroviar din Ploiesti, unde doua trenuri s-au ciocnit. Dorobantu exclude in totalitate ca greseala sa vina din partea CFR Calatori.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3056 seconds )