Libnet.ro
UNICEF

10:00

Starea de sanatate a bebelusilor din Arges internati la Spitalul Marie Curie. Trei copii sunt la terapie intensiva

Adevărul Adevărul,
Starea de sanatate a bebelusilor din Arges internati la Spitalul Marie Curie. Trei copii sunt la terapie intensiva

Trei copii internati la Spitalul Marie Curie din Capitala cu sindrom hemolitic uremic sunt in stare grava, fiind internati pe sectia de terapie intensiva. Alti doi bebelusi sunt mai bine si ar putea fi externati. Parintii vor sa dea in judecata statul pentru modul in care gestioneaza cazul. continuă pe Adevărul

Familiile bebelusilor din Arges vor sa dea in judecata statul roman

Familiile bebelusilor din Arges, internati in mai multe spitale cu infectii puternice ar putea infiinta o asociatie, cu scopul de a da in judecata institutiile care nu si-au facut treaba, a declarat bunicul celui de-al treilea copil care a murit la Spitalul Marie Curie, Alexandru Anghel.

Ministrul Sanatatii chemat miercuri in Parlament pentru explicatii in cazul bebelusilor din Arges infectati cu o bacterie periculoasa. Trei au murit, opt sunt inca internati la Spitalul Marie Curie din Capitala

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, urmeaza sa se prezinte miercuri la Comisia de sanatate din Parlament unde fusese invitat sa prezinte un raport privind situatia copiilor din judetele Arges si Dolj internati la Spitalul Marie Curie. Ministrul Sanatatii a fost prezent si luni in Parlament, la dezbaterea Ora Guvernului, unde a precizat ca ultimul raport pe care il are privind copii cu sindrom hemolitic-uremic de la Marie Curie a pus in evidenta trei cazuri cu infectii cu E coli si mai multe cazuri cu diversi virusi.

Cazul bebelusilor din Arges: Ministrul Sanatatii, chemat sa dea explicatii in Comisia de sanatate din Parlament

Ministrul Sanatatii Patriciu Achimas-Cadariu se va prezenta, miercuri, in Comisia de sanatate din Parlament, unde va prezenta un raport privind situatia bebelusilor din judetele Arges si Dolj, internati la Spitalul Marie Curie. Miercuri dimineata, ministrul a mers si la unitatea sanitara bucuresteana, de unde a transmis ca investigatiile in cazul imbolnavirilor continua.

Declaratii contradictorii in cazul bebelusilor din Arges, internati in Bucuresti. Bacteria care-i ucide nu a fost depistata de autoritati

Autoritatile intarzie sa dea un raspuns in privinta bacteriei care i-a tintuit la pat pe cei zece bebelusi transferati de la Spitalul de Pediatrie Pitesti la Spitalul Marie Curie din Capitala. in ciuda controalelor facute, oficialii nu pot spune cu precizie care este sursa contaminarii micutilor. Bilantul negru a ajuns deja la doua decese, in timp ce alti doi copii se zbat intre viata si moarte.

Unul dintre bebelusii internati la Spitalul Marie Curie a murit. Alti patru copii sunt la Terapie Intensiva

Unul dintre bebelusii internati la Spitalul Marie Curie, suferind de sindrom hemolitic -uremic, a murit luni dimineata, potrivit Digi24. Fetita care a decedat era internata la sectia de Terapie Intensiva.

MS: Noi precizari privind cazul imbolnavirii bebelusilor din Arges

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas-Cadariu, a declarat, joi, ca o echipa de epidemiologi continua ancheta, in gospodariile din judetul Arges. Mai mult, ministrul a transmis ca in jurul orei 15. 30, expertii internationali vor ajunge in Romania, pentru a contribui la investigatiile care au produs imbolnavirea copiilor.

Dr Alexandru Rafila, despre cauzele imbolnavirii bebelusilor din Arges: vom avea concluzii intr-o saptamana

De doua saptamani, medicii si autoritatile incearca sa identifice cauza imbolnavirii a bebelusilor cu varste intre 7 luni si 1,5 ani proveniti din localitati diferite ale judetului Arges. Presedintele Societatii Romane de Microbiologie, dr Alexandru Rafila, ne-a declarat ca acest lucru este greu de realizat, iar concluziile finale vor fi prezentate intr-o saptamana.

Ministrul Sanatatii a afirmat ca lipsa rezultatelor din ancheta imbolnavirii bebelusilor din Arges il nemultumeste

Ministrul Sanatatii, Patriciu Achimas Cadariu, a declarat miercuir ca este foarte frustrat de faptul ca nu exista inca rezultatele anchetei in cazul inbolnavirii bebelusilor din Arges.

UPDATE: Unul din bebelusii internati la Spitalul Marie Curie a murit. Un alt copil a avut nevoie de resuscitare

Unul dintre copiii internati, saptamana trecuta, la Spitalul Marie Curie din Capitala a murit.

UPDATE: Unul din bebelusii internati la Spitalul Marie Curie a murit

Unul dintre copiii internati, saptamana trecuta, la Spitalul Marie Curie din Capitala a murit.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )