Libnet.ro
UNICEF

09:30

Starea de sanatate a lui Silvio Berlusconi, infectat cu COVID-19, s-a agravat. A fost internat vineri dimineata

B1 B1,
Starea de sanatate a lui Silvio Berlusconi, infectat cu COVID-19, s-a agravat. A fost internat vineri dimineata

Starea de sanatate a lui Silvio Berlusconi, infectat cu COVID-19, la inceputul saptamanii, s-a agravat. Fostul premier al Italiei a fost internat vineri dimineata, inspitalulSan Raffaele din. continuă pe B1

Silvio Berlusconi este infectat cu noul coronavirus

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, informeaza agentia de presa Reuters.

Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, este infectat cu noul coronavirus

Fostul prim-ministru al Italiei, Silvio Berlusconi, a anuntat ca a fost infectat cu noul coronavirus. Actualul lider al partidului Forza Italia se afla in casa sa din Arcore, Lombardia. Potrivit medicului sau, Berlusconi este asimptomatic.

Silvio Berlusconi este infectat cu noul coronavirus

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv cu coronavirus, potrivit agentiilor d.

Confirmat cu COVID-19, Silvio Berlusconi a fost spitalizat noaptea trecuta Fostul premier, diagnosticat cu dubla pneumonie

Silvio Berlusconi a fost intrenat noaptea trecuta la un spital din Milano, pentru investigatii dupa ce a fost confirmat cu COVID-19 in urma cu doua zile. Potrivit La Repubblica fostul premier italian, asimptomatic in prima faza, a mers la spital dupa ce i-au aparut cateva simptome gripale. 50 Berlusconi a fost diagnosticat cu dubla penumonie incipienta.

Silvio Berlusconi se razbuna, dupa ce fosta iubita a fost fotografiata sarutand o alta femeie

La 83 de ani, Berlusconi nu pare sa incetineasca ritmul, continuad sa duca batalii legale, politice, dar si. amoroase! Pentru Silvio Berlusconi, despartirea de fosta iubita in varsta de 35 de ani, Francesca Pascale, dupa 10 ani de relatie, a costat ceva.

Silvio Berlusconi a fost diagnosticat cu covid

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, miercuri, si va ramane in izolare, dar a promis ca isi va continua activitatile politice, inaintea alegerilor locale care vor avea loc in septembrie, transmite Reuters.

Fostul premier italian Silvio Berlusconi a fost testat pozitiv cu Covid-19

La cei 84 de ani ai sai, fostul premier italian, Silvio Berlusconi, a testat pozitiv pentru noul coronavirus de tip SARS-CoV-2, au confirmat surse apropiate acestuia, precum si medicul sau, transmite agentia de.

ştiri de la B1

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )