Libnet.ro
UNICEF

08:45

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a stabilizat

România Liberă România Liberă,
Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a stabilizat

Regele Mihai a fost stabilizat in urma cu patru zile, este constient, linistit, reunoaste persoane si pune intrebari, conform informatiilo furnizate de la resedinta de la Aubonne, de catre Principesa Margareta. continuă pe România Liberă

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a ameliorat - surse

Starea de sanatate a Regelui Mihai, aflat la resedinta sa din Elvetia, s-a ameliorat, au declarat surse de la Casa Regala citate de Antena 3. Potrivit sursei citate, Regele Mihai mananca si comunica cu cei din jurl sau.

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a ameliorat - TVR

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a ameliorat. Aceasta informatie nu este comunicata ofciial de Casa Regala, dar sunt primite de la trimisul TVR in Elvetia, potrivit televiziunii publice.

Noi date din Elvetia despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Starea de sanatate a Regelui Mihai a fost un subiect care a tinut atentia presei in ultima saptamana dupa ce Casa Regala a anuntat ca aceasta s-a inrautatit, iar Principesa Margareta s-a.

Informatii de ultima ora despre starea de sanatate a Regelui Mihai

Jurnalista Sabina Iosub a venit cu ultimele informatii, in exclusivitate, in emisiunea 100 de minute, despre starea de sanatate a Regelui Mihai. Redactorul Antena 3 a declarat ca a stat de vorba cu.

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a ameliorat

Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a ameliorat, au anuntat surse de la Casa Regala.

Vesti bune de la Casa Regala. Starea de sanatate a Regelui Mihai s-a ameliorat

Potrivit unor surse de la Casa Regala, starea de sanatate aRegeluiMihai s-a ameliorat. Majestatea sa mananca si comunica. Principesa mostenitoare Margareta si Principele Radu au fost s.

Anuntul facut de consilierul Regelui Mihai: Sunt ultimele ore din viata Majestatii Sale

Sunt momente critice la resedinta Regelui Mihai din Elvetia. Majestatea Sa Regele este in stare grava. Este destul de trist si ingrijorator pentru ca Majestatea Sa este intr-o stare de .

Unde se afla acum nepotul Regelui Mihai

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, a scapat de acuzatiile de lovire, in urma scandalului de la resedinta din Elvetia a Casei Regale. Informatia a fost dezvaluita, in exclusivitate la.

Nicolae, nepotul Regelui Mihai, a scapat de acuzatii

Nepotul Regelui Mihai, fostul principe Nicolae, a scapat de acuzatiile de lovire, in urma scandalului de la resedinta din Elvetia a Casei Regale. Informatia a fost dezvaluita de avocatul Radu.

Scandal la usa Regelui Mihai: Fostul print Nicolae scapa de acuzatiile de violenta, dar ramane cu plangerea de violare de domiciliu facuta de Principesa Margareta

Nepotul Regelui Mihai, fostul print Nicolae Medforth-Mills, a scapat de acuzatiile de violenta dupa ce nici infirmierele care au grija de monarh si nici personalul Casei Regale nu a depus plangere.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2397 seconds )