Libnet.ro
UNICEF

14:00

Starea de urgenta in Romania, oficial in vigoare. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

Hotnews Hotnews,
 Starea de urgenta in Romania, oficial in vigoare. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul presedintelui Klaus Iohannis privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei a fost publicat luni in Monitorul Oficial, intrand oficial in vigoare. continuă pe Hotnews

VIDEO Stare de urgenta in Romania. Klaus Iohannis, declaratie de presa: Daca va fi nevoie, se pot plafona preturile la medicamente, alimente de stricta necesitate, servicii de utilitate publica

Preturile la medicamente, alimente de stricta necesitate servicii de utilitate publica vor putea fi plafonate, daca va fi nevoie, pe perioada starii de necesitate, a anuntat luni presedintele Klaus Iohannis, care a prezentat principalele prevederi ale decretului semnat de seful statului. Starea de urgenta in Romania, oficial in vigoare. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial.

Starea de urgenta intra astazi in vigoare. Ce se intampla de acum si ce masuri ar putea fi luate

Romania va intra in stare de urgenta incepand de astazi, anuntul fiind facut inca de sambata de presedintele Klaus Iohannis, dupa ce Cabinetul Orban a depus juramantul. Masurile care vor fi luate nu au fost inca anuntate, dar Guvernul a spus ca ele vor fi dedicate exclusiv combaterii epidemiei.

DOCUMENT Ce prevede decretul privind instituirea starii de urgenta

Administratia Prezidentiala a publicat luni decretul semnat de presedintele Klaus Iohannis privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei. Ce prevede acest decret. Starea de urgenta in Romania, oficial in vigoare. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial.

Starea de urgenta

Presedintele Klaus Iohannis a decretat stare de urgenta incepand de luni, desi decretul nu a fost publicat in Monitorul Oficial al Romaniei.

Lucruri care se intampla in scenariul 3 de coronavirus, faza in care a intrat Romania oficial

Numarul romanilor bolnavil de COVID-19 a ajuns la 102, ceea ce inseamna ca tara a intrat oficial in scenariul 3 al raspandirii infectiei cu coronavirus, cel in care numarul cazurilor se situeaza intre 101 si 2000 de cazuri. Ce ar trebui sa stii legat de acest scenariu? .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )