Libnet.ro
UNICEF

06:15

Starea de urgenta intra astazi in vigoare. Ce se intampla de acum si ce masuri ar putea fi luate

Hotnews Hotnews,
 Starea de urgenta intra astazi in vigoare. Ce se intampla de acum si ce masuri ar putea fi luate

Romania va intra in stare de urgenta incepand de astazi, anuntul fiind facut inca de sambata de presedintele Klaus Iohannis, dupa ce Cabinetul Orban a depus juramantul. Masurile care vor fi luate nu au fost inca anuntate, dar Guvernul a spus ca ele vor fi dedicate exclusiv combaterii epidemiei. continuă pe Hotnews

Starea de urgenta intra astazi in vigoare. Ce se intampla de acum si ce masuri ar putea fi luate

Romania va intra in stare de urgenta incepand de astazi, anuntul fiind facut inca de sambata de presedintele Klaus Iohannis, dupa ce Cabinetul Orban a depus juramantul. Masurile care vor fi luate nu au fost inca anuntate, dar Guvernul a spus ca ele vor fi dedicate exclusiv combaterii epidemiei.

Ce se intampla acum cu vedetele de la un show organizat de PRO TV. Este o premiera in Romania

Concurentii de la noul show care va aparea cat de curand pe Pro TV, trec prin momente similare cu cele de la inchisoare. Este prima data cand in Romania se iau astfel de masuri pentru vedetele noastre. Ce se intampla acum cu vedetele de la un show organizat de PRO TV Dupa cum prea bine .

Gabriela Firea, anuntul care ii vizeaza pe toti bucurestenii. Ce se intampla acum cu apa de la robinet

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a transmis ca bucurestenii pot consuma fara grija apa de la robinet deoarece este potabila si netransmisibila de virus. Edilul a asigurat ca toate arterele rutiere sunt spalate cu clor de operatorii de salubrizare, iar cei de la Apa Nova fac teste zilnice. Masuri speciale se iau si la .

Ce se intampla acum la bancomatele ING. CEC Bank si BRD sunt in aceeasi situatie

Inca de la primele ore, oamenii au inceput sa se inghesuie la bancomate. Mentionam ca sediile bancilor limiteaza numarul de prespane care pot intra in acelasi timp in contextul crizei sanitare interne si internationale. Ce se intampla acum la bancomatele ING E al patrulea bancomat la care incerc, a marturisit un barbat, potrivit libertatea. ro, care .

Toti soferii din Romania trebuie sa stie asta! Ce se intampla acum cu amenzile

Conducatorii auto trebuie sa ia asta la cunostinta! Ce se va intampla de acum cu amenzile si ce se modifica, din cauza situatiei actuale din lume? Soferii trebuie sa stie asta! Ce se intampla cu amenzile in perioada aceasta, majoritatea institutiilor din tara au limitat sau suspendat interactiunea cu publicul, dar totul se poate rezolva .

Digi RDS RCS, anuntul care va afecta mii de pensionari! Ce se intampla acum

Mii de pensionari sunt afectati de acest lucru! Ce se intampla si caror decizii luate de RDS&RCS vor trebui sa se conformeze? Digi RDS RCS, anunt pentru mii de persionari Situatia actuala din lume are in vizor in special pe persoanele in varsta, conform Organizatiei Mondiale de Sanatate. Cu toate ca si persoanele tinere sunt .

Adevarata relatie dintre Kate Middleton si Meghan Markle. Ce se intampla acum cu ele

Recent, Printul Harry si Meghan Markle s-au revazut cu Printul William si Kate Middleton, iar intalnirea a fost una tensionata. Raceala plutea in aerul dintre cele doua ducese. A fost prima data cand s-au vazut dupa patru luni. Fanii regali ii invinuiesc pe Printul William si pe Kate ca i-au ignorat pe Harry si pe .

Iohannis anunta la ora 15.00 ce masuri prevede starea de urgenta. Decretul trebuie contrasemnat de Orban

Presedintele Klaus Iohannis va sustine o declaratie de presa la Palatul Cotroceni, incepand cu ora 15. 00, in care va anunta ce masuri concrete prevede starea de urgenta, care va intra in vigoare pentru urmatoarele 30 de zile pe fondul epidemiei de coronavirus.

Starea de urgenta in Romania, oficial in vigoare. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul presedintelui Klaus Iohannis privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul Romaniei a fost publicat luni in Monitorul Oficial, intrand oficial in vigoare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )