Libnet.ro
UNICEF

05:45

Se da startul la bilete pentru Festivalul George Enescu

România Liberă România Liberă,
Se da startul la bilete pentru Festivalul George Enescu

Asteptarea a luat sfarsit pentru iubitorii Festivalului International George Enescu. Abonamentele pentru cea de-a XXII-a editie vor fi puse in vanzare pe 15 ianuarie, incepand cu ora 10. 00, in reteaua Eventim si pe site-ul festivalului. De asemenea, incepand cu data de 16 februarie 2015 se vor putea achizitiona si bilete individuale. continuă pe România Liberă

Abonamentele pentru Festivalul International George Enescu 2015, puse in vanzare joi

Abonamentele pentru cea de-a XXII-a editie a Festivalului International George Enescu, care se va desfasura in perioada 30 august - 20 septembrie, in Bucuresti, vor fi puse in vanzare joi, incepand cu ora 10. 00, in reteaua Eventim.

Abonamentele pentru Festivalul Enescu se pun in vanzare de pe 15 ianuarie

Abonamentele pentru cea de-a XXII-a editie a Festivalului International George Enescu 30 august 20 septembrie 2015, Bucuresti) vor fi puse in vanzare pe 15 ianuarie, incepand cu ora 10. 00, in reteaua.

Care sunt tarile cu cele mai scumpe bilete pentru transportul in comun

Calatorii europeni platesc mai mult decat cei de pe alte continente pentru transportul in comun, arata un studiu Statista. Capitala cu cele mai scumpe bilete nu este insa Londra, cel mai mare pret pe bilet fiind in Peninsula Scandinava.

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,219 seconds )