Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care sunt tarile cu cele mai scumpe bilete pentru transportul in comun

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Care sunt tarile cu cele mai scumpe bilete pentru transportul in comun

Calatorii europeni platesc mai mult decat cei de pe alte continente pentru transportul in comun, arata un studiu Statista. Capitala cu cele mai scumpe bilete nu este insa Londra, cel mai mare pret pe bilet fiind in Peninsula Scandinava. continuă pe Wall-Street Ro

Interviu cu directorul Huawei pe Europa Centrala si de Est:Romania e una dintre cele mai importante tari pentru noi

Huawei a crescut dupa 2010 drept una dintre cele mai puternice companii din domeniul tehnologiei, atat prin dispozitive mobile, cat si prin echipamente de retelistica si nu numai. La final de 2014, i-am adresat cateva intrebari lui Jim Lu Yong, presedintele Huawei pentru Europa Est-Centrala si de Nord, pentru a afla ce planuri de viitor au.

Peste 10.700 de posturi vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Arad

Peste 10. 700 de locuri de munca sunt vacante, cele mai multe fiind in Bucuresti si in judetele Cluj, Arad, Arges, Iasi si Timis, iar cele mai putine, in Mehedinti, Calarasi, Salaj, Ialomita si Caras-Severin, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Locuinte mai scumpe cu 10% la notari in 2015

Valorile din grilele notarilor publice in functie de care se calculeaza taxele si impozitele minime pentru tranzactiile cu apartamente in Bucuresti a fost stabilita cu valori si cu peste 10% mai mari decat in 2014.

De la data de 1 februarie 2015 intra in vigoare noua procedura privind inregistrarea in scopuri de TVA. Vezi care sunt cele 3 situatii posibile care pot aparea, cat va dura inregistrarea si ce noutati aduce noul Ordin ANAF

De la data de 1 februarie 2015 intra in vigoare o noua procedura privind inregistrarea in scopuri de TVA. Justificarea inregistrarii se va efectua prin completarea declaratiei pe propria raspundere formular 088 ce va fi regasit in perioada urmatoare in legislatie. Intra in text pentru a vedea care sunt cele 3 situatii posibile care pot aparea, cat va dura inregistrarea sau consulta mai jos OpANAF nr. 17/2015 care reglementeaza noile conditii. Consultati actul normativ aici!.

Cele mai mici chirii din Bucuresti

Cele mai mici chirii din Bucuresti sunt vanate, an de an, de studentii care vin in Capitala. Expertii imobiliari sustin ca cei dornici sa inchirieze mai ieftin o garsoniera sau un apartament ar trebui sa se orienteze catre zonele periferice ale orasului.

(P) Care sunt noutatile Sony la CES: de la televizorul mai subtire decat un telefon, la produse care sa te incurajeze sa faci sport

Sony Corporation a prezentat in cadrul International Consumer Electronics Show 2015 CES) cele mai noi produse ce vor fi lansate pe piata in acest an. Evenimentul se desfasoara in Las Vegas, Nevada, in perioada 6 - 9 ianuarie.

Cele mai inteligente zodii

Fiecare semn zodiacal are capacitati cognitive demne de remarcat, dar, in conceptia astrologilor, cele mai inteligente zodii sunt Scorpionul, Varsatorul, Gemenii si Balanta. Nativii nascuti in celelalte zodii nu ar trebui totusi sa fie ingrijorati, deoarece fiecare semn zodiacal se bucura de un anumit tip de inteligenta.

Top 13 cele mai frumoase cupluri la Globurile de Aur!

De la George Clooney si Amal Alamuddin, care seara trecuta si-au facut pentru prima oara aparitia in public in calitate de sot si sotie, pana la Matthew McConaughey si Camila Alves, Adam Levine si Behati Prinsloo sau Jennifer Aniston si Justin Theroux, iata cele mai HOT 13 cupluri ce au pasit pe covorul rosu al Globurilor De Aur! .

Cele mai grele intrebari din chestionarele auto pentru categoria B. Top 10

Obtinerea permisului de conducere este un obiectiv greu de atins pentru multi dintre aspirantii la soferie. Cele mai grele batai de cap le dau chestionarele de la proba teoretica. Va prezentam un top 10 al celor mai grele intrebari din chestionarele auto, care au stat in calea obtinerii ravnitului carnet de sofer.

Cele mai bune cofetarii din Bucuresti

Prajituri, fursecuri si torturi pentru toate gusturile si buzunarele, cam asa suna oferta celor mai bune cofetarii din Bucuresti. Aici, oamenii pot sa gaseasca sau sa isi comande torturi si prajituri in functie de preferinte si de bani. Pentru a veni in intampinarea pofticiosilor, am incercat sa identificam cele mai bune cofetarii din Bucuresti.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2095 seconds )