Libnet.ro
UNICEF

19:30

Startul pentru microgranturi din fonduri europene se da luni, la ora 10.00

România Liberă România Liberă,
Startul pentru microgranturi din fonduri europene se da luni, la ora 10.00

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri lanseaza luni, 12 octombrie, inscrierea in cad. continuă pe România Liberă

Sesiunea online de cerere a fondurilor de cate 2.000 Euro, pentru IMM, PFA, ONG, CMI, luni, de la ora 10.00

Microintreprinderile, persoanele fizice autorizate, organizatiile neguvernamentale si cabinetele medicale incep, luni, 12 octombrie 2020, de la ora 10. 00, sa aplice online pentru microgranturile de cate 2. 000 de euro fiecare din cadrul ajutoarelor de stat din fonduri europene si de la buget, pentru redresare din criza COVID-19.

incepand de luni de la ora 10, micii antreprenori se pot inscrie pentru obtinerea de microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile

Incepand de luni de la ora 10, formularul electronic de inscriere pentru obtinerea de microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile va fi activ pe link-ul granturi. imm. gov. ro, informeaza Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri. Raiffeisen Bank, in calitate de participant la schema de ajutor de stat a transmis duminica faptul ca incepand de luni, 12 octombrie 2020, deschide conturi curente dedicate granturilor pentru toate companiile care au selectat-o ca banca partenera in acest demers.

Ministerul Economiei lanseaza pe 12 octombrie inscrierea in masura Microgranturi acordate din fonduri nerambursabile

Ministerul Economiei, Energiei si Mediului de Afaceri lanseaza luni, 12 octombrie, de la ora 10. 00, inscrierea in cadrul masurii 1 Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile din cadrul schemei de ajutor de stat instituita prin OUG nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele masuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, in contextul crizei provocate de COVID-19.

Fonduri europene: 30.000-100.000 Euro pentru firme, sa-si ia calculatoare. Ghidul propus si schema de finantare

Microintreprinderile si firmele mici si mijlocii IMM) din Romania vor putea obtine fonduri europene de cate 30. 000 de euro, sa-si cumpere calculatoare si alte echipamente si servicii pentru digitalizare, in anumite conditii cuprinse in proiectul de Ghid al solicitantului si schema de minimis. Documentele publicate de Ministerul Fondurilor Europene si consultare publica reprezinta un nou pas in operationalizarea liniei de finantare de digitalizare a IMM.

6 medalii pentru Romania la Campionatele Europene de Canotaj, dintre care 4 de aur!

Lotul de Seniori din cadrul Federatiei Romane de Canotaj a luat parte la Campionatele Europene de la Poznan Polonia) cu 12 echipaje, insumand 45 de sportivi. Acestia au obtinut 4 medalii de aur, 1 medalie de argint, 1 medialie de bronz si de doua ori locul 5 in finalele de duminica. Astfel, Romania se claseaza pe locul 2 pe natiuni dupa numarul de medalii castigate in probele olimpice, in urma Olandei.

Piedicile in calea dublei cetatenii pentru romanii din Spania

Acordul dublei cetatenii pe care Spania il va semna cu Franta probabil in aceasta toamna, daca pandemia nu va fi un impediment, primul la care Madrid ajunge cu o tara europeana, a relansat posibilitatile de a semna aceiasi conventie cu Romania, o solicitare constanta a comunitatii romanesti din aceasta tara.

Reclame virale pentru votul din strainatate: Guvernul spera sa nu ratezi alegerile parlamentale

In ultimii ani, votul din strainatate a fost o problema majora pentru romani, dar se pare ca autoritatile eficientizat semnificativ mecanismul. Pana de curand, cei care isi doreau sa.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2067 seconds )