Libnet.ro
UNICEF

21:30

Start-up romanesc, in finala unei competitii de afaceri din domeniul modei din Elvetia

Hotnews Hotnews,
 Start-up romanesc, in finala unei competitii de afaceri din domeniul modei din Elvetia

Startup-ul romanesc Product Lead, care a creat un ecosystem software ce ajuta brandurile sa inteleaga si sa foloseasca mai bine puterea social media, se afla printre cei 12 finalisti ai competitiei organizate de o companie elvetiana - Fashion Innovation Award 2019. Finalistii, atat elvetieni, cat si startup-uri internationale, dezvolta solutii noi destinate industriei FashionTech, acoperind diferite parti ale lantului de nevoi ale afacerilor din lumea modei. continuă pe Hotnews

FIC: Mediul de afaceri din tara noastra s-a inrautatit

Mediul de afaceri din tara noastra s-a inrautatit, conform celor mai recente rezultate ale indicelui perceptiei membrilor Consiliului Investitorilor Straini FIC) despre mediul de afaceri, realizat in luna martie.

INDICELE DE PERCEPTIE (FIC) PRIVIND MEDIUL DE AFACERI DIN ROMANIA Norii incep sa se adune

Cele mai recente rezultate ale indicelui perceptiei membrilor Consiliului Investitorilor Straini FIC) despre mediul de afaceri realizat in martie 2019) aduce cateva semne importante de ingrijorare si lasa deschisa intrebarea daca ceea ce vedem acum este o tendinta care se va accentua sau doar niste semnale trecatoare.

Un cunoscut om de afaceri din Olt s-a sinucis. Biletul de adio pe care l-a lasat barbatul

Radu Gheorghe, cunoscut sub numele de Marjacu, patronul mai multor magazine si restaurante din municipiul Slatina, si-a pus capat zilelor miercuri dupa-amiaza. Barbatul a lasat un bilet de adio prin care.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )