Libnet.ro
UNICEF

22:31

INDICELE DE PERCEPTIE (FIC) PRIVIND MEDIUL DE AFACERI DIN ROMANIA Norii incep sa se adune

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
INDICELE DE PERCEPTIE (FIC) PRIVIND MEDIUL DE AFACERI DIN ROMANIA Norii incep sa se adune

Cele mai recente rezultate ale indicelui perceptiei membrilor Consiliului Investitorilor Straini FIC) despre mediul de afaceri realizat in martie 2019) aduce cateva semne importante de ingrijorare si lasa deschisa intrebarea daca ceea ce vedem acum este o tendinta care se va accentua sau doar niste semnale trecatoare. continuă pe Ziarul Bursa

FIC: Mediul de afaceri din tara noastra s-a inrautatit

Mediul de afaceri din tara noastra s-a inrautatit, conform celor mai recente rezultate ale indicelui perceptiei membrilor Consiliului Investitorilor Straini FIC) despre mediul de afaceri, realizat in luna martie.

Preturile locuintelor din Romania au crescut cu 5,3% in 2018, fata de anul precedent

Preturile locuintelor din Romania au crescut cu 5,3% in al patrulea trimestru al anului 2018, comparativ cu acelasi trimestru al anului precedent si cu 0,8% comparativ cu al treilea trimestru al aceluiasi an, potrivit datelor Eurostat, scrie Mediafax.

Cum se folosesc Djokovic si Federer de tehnologie din Romania pentru a-si spiona adversarii

Jucatorii de tenis Novak Djokovic si Roger Federer se pregatesc temeinic inainte de meciuri. Dar, pe langa antrenamente, se folosesc si de noile tehnologii pentru a performa pe terenul de tenis. Sarbul Novak Djokovic si elvetianul Roger Federer folosesc un sistem automat de analiza statistica realizat de compania indiana Infosys. Recent, firma si-a deschis un [] .

The Light One Office Building va gazdui cel mai avansat ecran LED din Romania

River Development, unul dintre cei mai importanti dezvoltatori real estate din Romania, va implementa un ecran LED pe cladirea The Light One Office Building. Odata instalat, ecranul va oferi cea mai avansata solutie Digital Out of Home din Romania.

Spitalul din Romania in care pacientii trebuie sa vina de acasa cu mancare si hartie igienica

Ca sistemul medical din Romania e deficitar nu mai e o noutate de multa vreme. Dar exista unitati in care pacientilor nu li se asigura nici macar strictul necesar. Pacientii care se interneaza la Centrul de Transplant Medular din Targu-Mures primesc, din partea unitatii, o lista cu ce trebuie sa aduca de acasa. Practic, unitatea [] .

Cel mai urmarit vlogger din Romania, CRITICI DURE la adresa Ecaterinei Andronescu: A ajutat fabricile de diplome. Mie nu mi s-a explicat niciodata la scoala despre coruptie!

Unul din cei mai cunoscuti vloggeri din Romania, Selly Andrei Selaru) a vorbit despre sistemul autohton de educatie, alegerile europarlamentare din 26 mai, dar si despre coruptia din tara.

Norii incep sa se adune. Un procent record de investitori straini crede ca mediul de afaceri romanesc s-a inrautatit

Investitorii straini sunt mai sceptici cu privire la perspectivele de crestere a afacerilor lor si din ce in ce mai multi spun ca vor angaja mai putine persoane, arata cele mai recente rezultate ale indicelui perceptiei membrilor Consiliului Investitorilor Straini FIC) despre mediul de afaceri.

Start-up romanesc, in finala unei competitii de afaceri din domeniul modei din Elvetia

Startup-ul romanesc Product Lead, care a creat un ecosystem software ce ajuta brandurile sa inteleaga si sa foloseasca mai bine puterea social media, se afla printre cei 12 finalisti ai competitiei organizate de o companie elvetiana - Fashion Innovation Award 2019. Finalistii, atat elvetieni, cat si startup-uri internationale, dezvolta solutii noi destinate industriei FashionTech, acoperind diferite parti ale lantului de nevoi ale afacerilor din lumea modei.

Un cunoscut om de afaceri din Olt s-a sinucis. Biletul de adio pe care l-a lasat barbatul

Radu Gheorghe, cunoscut sub numele de Marjacu, patronul mai multor magazine si restaurante din municipiul Slatina, si-a pus capat zilelor miercuri dupa-amiaza. Barbatul a lasat un bilet de adio prin care.

Alpha Bank Romania a lansat primul program de obligatiuni ipotecare din Romania: cum functioneaza acestea

Alpha Bank Romania a lansat primul program de obligatiuni ipotecare din Romania, valoarea acestuia ajungand la 1 miliard de euro. Prima emisiune de obligatiuni ipotecare din cadrul programului va avea o limita de 200 milioane euro si va avea loc in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,223 seconds )