Libnet.ro
UNICEF

07:46

Statele Unite ale Americii incep testarea vaccinului contra coronavirus

Antena3 Antena3,
Statele Unite ale Americii incep testarea vaccinului contra coronavirus

Veste buna venita de peste Ocean. Statele Unite incep testarea pe oameni a vaccinului contra coronavirusului. Testarea vaccinului este finantata de Institutul National de Sanatate Kaiser Permanente Washington din Seattle. continuă pe Antena3

Donald Trump a declarat stare de urgenta in Statele Unite ale Americii din cauza coronavirus

Presedintele Statelor Unite ale Americii, Donald Trump, a declarat stare de urgenta, astazi, din cauza coronavirus.

La New York, stare de urgenta: cat de grava a devenit epidemia din Statele Unite ale Americii

Epidemia de coronavirus din Statele Unite ale Americii a luat amploare in ultima saptamana, iar masurile luate de autoritati sunt din ce in ce mai aspre. Dincolo de faptul ca presedintele Donald Trump ar putea fi bolnav, dar refuza sa faca testul de coronavirus, restul americanilor sunt destul de panicati de pandemia cu consecinte la .

Donald Trump declara stare de urgenta nationala in Statele Unite

Presedintele american Donald Trump a declarat, vineri, stare de urgenta nationala in Statele Unite, cea mai semnificativa miscare a guvernului SUA pentru a lupta cu epidemia de coronavirus, scrie NBC.

Donald Trump a declarat starea de urgenta in Statele Unite. Implicatiile

Presedintele american, Donald Trump, a decretat, vineri, starea de urgenta in Statele Unite in lumina pandemiei de coronavirus COVID-19, arata BBC. in plus, a dat drumul unui ajutor federal de urgenta in.

Donald Trump a declarat starea de urgenta in Statele Unite si a dat drumul unui ajutor de zeci de miliarde de dolari. Implicatiile deciziei (VIDEO)

Presedintele american, Donald Trump, a decretat, vineri, starea de urgenta in Statele Unite din cauza numarului tot mai mare de infectari cu coronavirusul COVID-19. Pentru a pune in valoare intreaga putere a.

Un diplomat chinez a spus ca, de fapt, Statele Unite a plantat virusul in Wuhan. Beijingul s-a razgandit si in privita originii virusului (VIDEO)

Armata Statelor Unite ar fi putut sa planeteze coronavirusul COVID-19 in Wuhan, a precizat purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe chinez, Zhao Lijian, citat de CNN. Diplomatul chinez isi bazeaza.

Un diplomat chinez a spus ca, de fapt, Statele Unite a plantat virusul in Wuhan. Beijingul s-a razgandit si in privinta originii virusului (VIDEO)

Armata Statelor Unite ar fi putut sa planteze coronavirusul COVID-19 in Wuhan, a precizat purtatorul de cuvant al Ministerului de Externe chinez, Zhao Lijian, citat de CNN, tot el cerand autoritatilor de la.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,207 seconds )