Libnet.ro
UNICEF

22:15

Statele Unite au aprobat oficial Remdesivir ca medicament pentru tratarea COVID-19. Actiunile Gilead au crescut cu 6%

Adevărul Adevărul,
Statele Unite au aprobat oficial Remdesivir ca medicament pentru tratarea COVID-19. Actiunile Gilead au crescut cu 6%

Actiunile companiei farmaceutice Gilead Sciences au crescut vineri cu 6%, dupa ce medicamentul sau antiviral Remdesivir a devenit primul si singurul tratament pentru Covid-19 aprobat oficial in Statele Unite, transmite Reuters. continuă pe Adevărul

Statele Unite au aprobat oficial Remdesivir

Remdesivir costa 3. 120 de dolari pentru o serie de tratament pentru cinci zile si 2. 340 de dolari pe.

Goldman Sachs va plati aproape 3 miliarde de dolari penalitati in Statele Unite

Banca americana de investitii Goldman Sachs va plati penalitati financiare de aproape 3 miliarde de dolari in Statele Unite pentru rolul sau in vastul scandal de coruptie al fondului suveran din Malaezia 1MDB, a declarat joi intr-o sedinta, Ministerul Justitiei, potrivit AFP.

Pandemia de COVID-19. Record de infectari pentru o singura zi in Statele Unite

Statele Unite au inregistrat vineri cel mai ridicat bilant al infectarilor cu noul coronavirus pentru o singura zi de la inceputul pandemiei, transmite BBC News.

Statele Unite au raportat un numar record de cazuri zilnice de COVID-19, de peste 84.000

Peste 84. 000 de oameni au fost diagnosticati cu noul coronavirus in Statele Unite, vineri, potrivit datelor Reuters, un record al cazurilor zilnice pe fondurilor cresterilor consemnate la nivel national.

Statele Unite si UE si-au deschis un canal bilateral de dialog dedicat Chinei

Statele Unite si Uniunea Europeana au lansat vineri un canal bilateral dedicat dialogului despre probleme legate de China.

Marea Britanie isi intensifica negocierile comerciale cu Statele Unite

Ministrul Comertului, Liz Truss a declarat ca Marea Britanie isi intensifica negocierile comerciale cu Statele Unite, conform Reuters.

Medicament pentru tratatea COVID-19, aprobat de SUA. Donald Trump a folosit acest tratament

Medicamentul a trecut de o procedura riguroasa de verificare din partea Agentiei americane pentru Alimente si Medicamente.

Ambasada SUA: Le dorim insanatosire grabnica militarilor romani raniti in Afganistan. Statele Unite le multumesc sincer tuturor celor care apara libertatea in lume

Ambasada Statelor Unite la Bucuresti a urat insanatosire grabnica militarilor romani raniti, miercuri, in Afganistan. SUA a tinut sa le multumeasca sincer romanilor si romancelor care apara.

Guvernul a adoptat OUG pentru tratarea pacientilor COVID-19. Asimptomaticii, cei cu forme usoare si medii vor putea ramane la domiciliu

Joi seara, in timpul sedintei de Guvern, executivul a adoptat o Ordonanta de Urgenta cu privire la tratarea pacientilor diagnosticati cu COVID-19, care fie sunt asimtomatici fie au forme usoare sau medii de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1988 seconds )