Libnet.ro
UNICEF

21:00

Marea Britanie isi intensifica negocierile comerciale cu Statele Unite

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie isi intensifica negocierile comerciale cu Statele Unite

Ministrul Comertului, Liz Truss a declarat ca Marea Britanie isi intensifica negocierile comerciale cu Statele Unite, conform Reuters. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie si Statele Unite condamna o campanie de atacuri cibernetice din partea Rusiei

Marea Britanie si Statele Unite au condamnat luni ceea ce au numit o serie de atacuri cibernetice orchestrare de serviciul de spionaj militar al Rusiei, inclusiv tentative de perturbare a Olimpiadei si a Jocurilor Paralimpice programate sa aiba loc anul viitor la Tokyo, transmite Reuters.

VIDEO RRS Attenborough, cea mai avansata nava de cercetare polara din Marea Britanie, la primele teste

Cea mai avansata nava de cercetare polara din Marea Britanie, numita dupa renumitul naturalist britanic David Attenborough, si-a parasit santierul naval pentru primele incercari tehnice pe mare miercuri, inainte de prima misiune de anul viitor, potrivit AFP.

Alexander Adamescu, bun de extradat. Fiul fostului magnat Astra a pierdut definitiv procesul din Marea Britanie prin care se opunea predarii

Alexander Adamescu, fiul fostului om de afaceri Dan Adamescu, a pierdut definitiv procesul de extradare din Marea Britanie, potrivit portalului instantei supreme din Regatul Unit. Adamescu Jr. poate fi extradat in Romania, unde procurorii DNA il acuza de dare de mita, intr-un dosar disjuns din cel in care a fost condamnat tatal sau.

Cinci milioane cetateni din UE si Marea Britanie, confirmati pozitiv cu Covid-19

Uniunea Europeana si Marea Britanie au depasit cifra de 5 milioane de locuitori infectati cu noul co.

Administrarea primului vaccin anti-COVID-19 ar putea incepe dupa Craciun, in Marea Britanie

Marea Britanie ar putea incepe administrareaunui vaccin impotriva COVID-19, dupa Craciun. Este vorba despre formula dezvoltata deUniversitatea Oxford sifabricat de AstraZeneca, care se aflam.

Bursa de 76.000 de lire pentru o romanca doctorand in Marea Britanie: cauta leacul pentru Alzheimer

Grantul finanteaza o doctoranda in cercetarea Alzheimer, in Marea Britanie, Aurora Veteleanu, o tanara de 23 de ani, din Ramnicu Valcea.

Coronavirus: Doua vaccinuri ar putea fi gata de autorizare in noiembrie in Statele Unite

Societatile americane Pfizer si Moderna intentioneaza sa faca o cerere de autorizare a vaccinurilor lor contra Covid-19 pana la sfarsitul lunii noiembrie in Statele Unite, ceea ce ar reprezenta un record absolut de viteza pentru dezvoltarea unui vaccin, la noua luni dupa primul mort de coronavirus in tara. Dar eventuala lansare a vaccinarii pana la Anul Nou va fi prea limitata pentru a opri epidemia, care este la al treilea val in Statele Unite, relateaza Le Figaro, citat de Rador.

Reactia Kremlinul fata de inculparea a sase agenti rusi in Statele Unite

Kremlinul a acuzat marti Statele Unite de rusofobie dupa ce justitia americana a anuntat inculparea a sase agenti rusi cu privire la atacuri cibernetice mondiale, relateaza AFP.

Rusia acuza Statele Unite ca orchestreaza o revolutie in Republica Moldova - UPDATE

Serviciile rusesti de informatii externe au acuzat marti Statele Unite ca orchestreaza un scenariu revolutionar in Republica Moldova, cu ocazia alegerilor prezidentiale din 1 noiembrie, pe modelul Belarus si Kirgisztan, scrie AFP.

Sase agenti rusi, inculpati in Statele Unite pentru atacuri cibernetice mondiale

Sase agenti ai GRU, serviciul militar de informatii al Rusiei, au fost inculpati in Statele Unite pentru atacuri cibernetice mondiale. Printre aceste atacuri figureaza alegerile din Franta in 2017 si Jocurile Olimpice din 2018 din Coreea de Sud, scrie AFP, care citeaza Departamentul American al Justitiei.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )