Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite avertizeaza regimul ilegal din Iran dupa ce acesta a aplicat sanctiuni unui ONG american

B1 B1,
Statele Unite avertizeaza regimul ilegal din Iran dupa ce acesta a aplicat sanctiuni unui ONG american

Statele Unite ia foarte in serios amenintarile la adresa cetatenilor sai, emise de regimul iranian, iar Teheranul va fi tinut raspunzator pentru orice compromitere a sigurantei lor, a precizat Departamentul d. continuă pe B1

China avertizeaza Statele Unite sa opreasca masurile comerciale gresite

China se opune cu tarie deciziei Washingtonului de a aplica tarife suplimentare pentru produse din China in valoare de 550 de miliarde de dolari si a avertizat Statele Unite ca vor exista consecinte daca nu vor opri masurile gresite, transmite Reuters.

Statele Unite au inregistrat primul deces in urma unei boli provocate de tigara electronica

Un pacient a murit dupa ce a dezvoltat o boala grava respiratorie din cauza tigarilor electronice, au anuntat oficiali americani, care au precizat ca este vorba de primul astfel de caz din Statele Unite, scrie BBC.

Negocierile dintre Statele Unite si Coreea de Nord vor fi reluate in curand- oficial sud-coreean

Consilierul sud-coreean adjunct pentru Securitate Nationala, Kim Hyun-chong, a declarat joi ca se asteapta ca negocierile dintre Statele Unite si Coreea de Nord sa fie reluate in curand cu un rezultat pozitiv, conform Reuters, scrie Mediafax.

Emmanuel Macron si-a propus detensionarea relatiilor dintre Statele Unite si Iran. Cum intentioneaza sa faca acest lucru

Presedintele francez Emmanuel Macron se va intalni cu reprezentantii Iranului pe marginea summit-ului G7, din acest weekened, intr-o incercare de a detensiona relatiile americano-iranene, transmite The.

Vladimir Putin ordona un raspuns simetric dupa ce SUA au testat o racheta cu raza medie: Cum vom putea noi sti ce va fi amplasat in Romania si Polonia?

Presedintele rus Vladimir Putin a promis vineri un raspuns simetric la recentul test efectuat de Statele Unite cu o racheta cu raza medie de actiune, primul dupa Razboiul Rece, relateaza AFP.

Sfarsit tragic pentru doi tineri din SUA, la cateva minute dupa ce s-au casatorit

Sub privirile neputincioase ale familiei, doi tineri din Statele Unite au murit tragic, la scurt timp dupa ce si-au unit destinele, relateaza CNN.

Jurnalist britanic oprit de politia de frontiera a Statelor Unite pentru ca face parte din presa fake news

Un jurnalist britanic a anuntat, intr-o postare pe Twitter, ca a fost oprit de un politist de frontiera la un aeroport din Statele Unite si a fost acuzat ca face parte din presa fake news, o expresie frecvent utilizata de presedintele Trump atunci cand vorbeste de relatari ale presei cu care nu este de acord, relateaza The Independent.

Fostul baron PSD Braila Gheorghe Bunea Stancu, eliberat din inchisoare dupa mai putin de doua luni de la condamnare

Fostul lider al PSD Braila si presedinte al Consiliului Judetean, Gheorghe Bunea Stancu, a fost eliberat din inchisoare, vineri, dupa ce a ispasit aproape doua luni din condamnarea de 3 ani si 8 luni, in urma deciziei Tribunalului Galati de a respinge contestatia DNA.

Paula Ungureanu, cea mai buna portarita de handbal din Romania: Dupa o pauza de un an si jumatate am revenit mai puternica

Paula Ungureanu, cea mai buna portarita de handbal din Romania, a fost invitata Florentinei Fantanaru, sambata, la emisiunea De-a viata ascunselea. Forta, curajul si determinarea ei au.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )