Libnet.ro
UNICEF

16:15

Sfarsit tragic pentru doi tineri din SUA, la cateva minute dupa ce s-au casatorit

Adevărul Adevărul,
Sfarsit tragic pentru doi tineri din SUA, la cateva minute dupa ce s-au casatorit

Sub privirile neputincioase ale familiei, doi tineri din Statele Unite au murit tragic, la scurt timp dupa ce si-au unit destinele, relateaza CNN. continuă pe Adevărul

Sfarsit tragic pentru o fetita din Arges. S-a inecat in piscina din curte, in timp ce mai multe rude erau in casa

Sfarsit tragic pentru o fetita de 3 ani din judetul Arges. S-a inecat in piscina din curte, in timp ce in casa se aflau mai multe rude. Mama sa a pierdut-o o clipa din vedere, si, cum n-a mai.

Doi tineri din Oltenita, inghititi de apele Dunarii in timp ce se aflau la scaldat

Pompierii calaraseni sunt in alerta dupa ce doi tineri au fost inghititi de apele Dunarii. Alarma s-a dat joi seara, in jurul orei 21. in zona Ulmeni-Oltenita, la kilometrul fluvial 422, militarii au declansat operatiunile de cautare.

Trei agenti de paza au fost retinuti dupa ce au batut doi tineri in Centrul Vechi din Bucuresti

Trei agenti de paza au fost retinuti pentru ca au batut doi tineri in centrul Capitalei. Imaginile agresiunii au fost surprinse de o camera de supraveghere. Totul s-a intamplat in luna mai, cand, victimele.

Mamaia: Un mort si doi raniti din cauza unui sofer care conducea o masina cu volan pe dreapta

Un barbat de 35 de ani a murit, in noaptea de vineri spre sambata, iar alti doi tineri au fost raniti, dupa ce un sofer care conducea o masina cu volan pe partea dreapta a pierdut controlul volanului la iesirea din statiunea Mamaia, potrivit Mediafax. Accidentul s-a produs la iesirea din Mamaia spre Navodari.

Un tanar din SUA si-a ajutat colegul de camera sa se sinucida. Motivul pentru care a facut asta

Un tanar din SUA si-a ajutat colegul de camera sa se sinucida. Parker Hogan a fost condamnat pentru ca a ajutat la sinuciderea colegului sau si pentru falsificarea probelor, informeaza Metro. Hogan l-ar.

China va impune noi tarife pentru produse din SUA

China a anuntat ca va impune noi tarife pentru bunuri importante din Statele Unite in valoare de 75 de miliarde de dolari si ca va reintroduce tarifele pentru automobilele americane, relateaza CNBC.

Brazilia: Jair Bolsonaro a mobilizat armata pentru stingerea incendiilor din Padurea Amazoniana

Presedintele Braziliei, Jair Bolsonaro, a anuntat sambata ca a ordonat ca armata tarii sa intervina pentru stingerea incendiilor din Padurea Amazoniana.

Trei agenti de paza ai unui club din Sectorul 3, retinuti dupa ce ar fi lovit doi tineri

Trei agenti de paza ai unui club din Sectorul 3 al Capitalei au fost retinuti de politisti, fiind su.

Un tanar sofer a intrat intr-un capat de pod. A facut masina praf si a bagat in spital alti doi tineri

Un accident rutier grav s-a produs, joi dupa-amiaza, 22 august 2019, intr-o localitate din Olt, un tanar pierzand controlul volanului intr-o curba si intrand intr-un capat de pod.

VIDEO O cercetatoare romanca din SUA descifreaza rezultatele intalnirii Iohannis-Trump: vize, Rusia, gaze, Huawei. PLUS: Ce va face Dan Barna la Washington

Abia a fost presedintele Klaus Iohannis in SUA si s-a intalnit cu liderul american Donald Trump. Dan Barna, un alt candidat la prezidentialele de anul acesta, din Romania, urmeaza sa se duca si el la Washington. intre timp, Corina Rebegea, o cercetatoare romanca stabilita la Washington, a analizat, intr-un interviu acordat HotNews, in capitala SUA, rezultatele intalnirii Iohannis-Trump din 20 august.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2534 seconds )