Libnet.ro
UNICEF

00:07

Statele Unite, Canada si Mexic au semnat noul tratat de liber-schimb nord-american

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite, Canada si Mexic au semnat noul tratat de liber-schimb nord-american

Statele Unite, Canada si Mexic au semnat vineri noul tratat de liber-schimb nord-american, intr-o ceremonie oficiala in marja summitului G20 din Buenos Aires, scrie AFP. continuă pe Hotnews

Opt hackeri, intre care cinci rusi, au fost inculpati in Statele Unite pentru deturnarea a zeci de milioane de dolari

Opt persoane, majoritatea cetateni rusi, au fost inculpate in Statele Unite pentru organizarea unor sisteme complexe de publicitate falsa pe internet care au generat prejudicii de zeci de milioane de dolari unor firme, a anuntat marti Departamentul american al Justitiei, potrivit AFP.

Viata tumultoasa a fiicei lui Stalin. A murit la 85 de ani intr-un azil pentru sarmani din Statele Unite ale Americii

Svetlana Alliluyeva s-a nascut pe 28 februarie 1926 la Moscova. Aceasta a fost singura fiica a marelui dictator Stalin si a Nadezhdei Alliluyeva. Svetlana nu a fost de acord cu conditiile impuse de regimul comunist si a preferat sa plece, mai intai, in India, dupa care, in anul 1967, a fugit in Statele Unite ale Americii, unde a devenit cetatean american.

Statele Unite isi indeamna aliatii europeni sa impuna noi sanctiuni impotriva Rusiei

Statele Unite doresc ca aliatii lor europeni sa ia in considerare impunerea de sanctiuni impotriva Rusiei in legatura incidentul produs duminica in stramtoarea Kerci si soldat cu sechestrarea a trei nave ucrainene de catre Garda de Coasta rusa, a declarat reprezentantul special american pentru Ucraina, Kurt Volker, citat de Reuters.

Dezamagire la Washington: Ungaria a trimis in Rusia doi traficanti de arme pusi sub urmarire in Statele Unite

Ungaria a respins cererea Washingtonului legata de extradarea in Statele Unite a doi cetateni rusi suspectati de trafic cu arme si i-a trimis pe barbatii respectivi in Rusia, unde nu este clar daca vor fi judecati, a anuntat marti Departamentul american de Stat.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1996 seconds )