Libnet.ro
UNICEF

08:15

Statele Unite au cel mai mic deficit bugetar din 2007

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite au cel mai mic deficit bugetar din 2007

Guvernul federal al Statelor Unite a inregistrat, in anul fiscal 2014, incheiat la sfarsitul lunii septembrie, cel mai redus deficit bugetar incepand din 2007, dinainte de intrarea in recesiune, respectiv 483 de miliarde de dolari, potrivit datelor Trezoreriei americane, citate de The Wall Street Journal, anunta Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Cum a fost fondat cel mai frumos parc sportiv din Transilvania

Universitatea Babes-Bolyai a dus la bun sfarsit unul dintre cele mai ambitioase proiecte de infrastructura universitara din Romania, reabilitarea Parcului Sportiv Universitar Iuliu Hatieganu. Valoarea proiectului coordonat de prorectorul Dan Lazar a fost de 25,4 milioane de lei. Acum, parcul este cel mai frumos de acest fel din Transilvania, iar unii specialisti spun ca ar fi cel mai frumos din Europa Centrala.

VIDEO YES LA VOT. Mesajul lui Tudor Chirila pentru scarbiti, sceptici si resemnati: Mai bine raul cel mai mic decat raul cel mare

Tudor Chirila s-a alaturat campaniei YESLAVOT si le transmite un mesaj fanilor sai, in special celor care cu varste intre 18 si 25 de ani, care cred ca votul lor nu poate schimba nimic.

Bloomberg: Portul Constanta devine cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de dolari, relateaza Bloomberg. Cantitatea de cereale care a.

Bloomberg: Portul Constanta, cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta, cu o istorie care dateaza din secolul VI inaintea erei noastre, devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de.

Bloomberg: Portul Constanta devine cel mai mare terminal de cereale din Europa

Portul Constanta devine cel mai mare centru nodal pentru transporturile de cereale din Europa, intr-o piata mondiala a graului de 4,2 miliarde de dolari, dupa ce cantitatea de cereale care a trecut prin port pana la sfarsitul lunii august a depasit cu 30% cantitatea din aceeasi perioada a anului trecut, relateaza Bloomberg.

Business B1 la zi: Cel mai mare producator de bere din lume s-ar putea asocia cu Pepsi (VIDEO)

Cel mai mare producator de bere din lume, compania InBev, s-ar putea asocia cu producatorul de bauturi racoritoare Pepsi. Vestea vine dupa ce in cursul lunii trecute au aparut informatii potrivit carora InBev.

Statele Unite, deficitul bugetar coboara: cel mai jos nivel din 2007

Guvernul federal al Statelor Unite a anuntat in anul fiscal 2014, incheiat la finalul lunii septembrie, cel mai scazut nivel al deficitului bugetar din 2007, inainte de recesiune, respectiv 483 miliarde de dolari, conform datelor Trezoreriei americane,.

Standard and Poor 's considera ca Romania va indeplini tinta de deficit bugetar in 2014

Agentia de rating Standard and Poor 's a reconfirmat rating-ul aferent datoriei guvernamentale a tarii noastre pe termen lung si scurt in valuta si in moneda locala, la BBB-/A-3, cu perspectiva stabila, considerand, totodata, ca in acest an, Romania isi va indeplini tinta de deficit bugetar de 2,2% din PIB.

Este inevitabila lansarea unui nou program de relaxare cantitativa in Statele Unite?

Tema principala a folclorului pietelor din ultimele luni este aceea a succesului politicii monetare din Statele Unite, a carei implementare inteleapta de catre Federal Reserve a permis redresarea celei mai mari economii din lume.

Gazprom: Profit mai mic cu un sfert

Profitul companiei rusesti Gazprom, cel mai mare furnizor de gaze naturale din Europa, a scazut abrupt, cu 23% in prima jumatate a acestui an fata de perioda similara din 2013. Motivul ar fi datoria pe care Ucraina o are de platit fata de companie.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )