Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite se distanteaza de teoria unei scapari a noului coronavirus dintr-un laborator din Wuhan

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite se distanteaza de teoria unei scapari a noului coronavirus dintr-un laborator din Wuhan

Statele Unite se distanteaza de o teorie sustinuta de catre fostul presedinte american Donald Trump - potrivit careia noul coronavirus porivine dintr-un laborator chinezesc - si isi exprima sustinerea fata de experti din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii. continuă pe Ziarul Bursa

Coronavirus: SUA se distanteaza de teoria unei scurgeri din laborator sustinuta de fosta administratie republicana

Statele Unite s-au distantat marti de o teorie sustinuta de fostul presedinte Donald Trump conform careia noul coronavirus provine dintr-un laborator chinez si si-au exprimat sprijinul pentru expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), informeaza AFP, preluat de Agerpres. Echipa de anchetatori a OMS aflata in vizita la Wuhan, primul oras chinez afectat de epidemia de COVID-19, a apreciat marti ca ipoteza unei scurgeri din laborator este extrem de improbabila.

SUA se distanteaza de teoria unei scurgeri din laborator sustinuta de fosta administratie republicana

Statele Unite s-au distantat marti de o teorie sustinuta de fostul presedinte Donald Trump conform careia noul coronavirus provine dintr-un laborator chinez si si-au exprimat sprijinul pentru expertii Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), informeaza AFP.

Peste 450.000 de decese si peste 27 de milioane de infectari cu noul coronavirus in Statele Unite

Statele Unite au ajuns luni la 27. 278 de cazuri confirmate de infectare cu noul coronavirus si la 464. 831 de decese asociate maladiei COVID-19, potrivit unui bilant independent al Universitatii Johns Hopkins.

Varianta britanica a coronavirusului se raspandeste rapid in Statele Unite si ar putea provoca un nou val al epidemiei

O varianta de coronavirus identificata initial in Marea Britanie se raspandeste rapid in Statele Unite cu o crestere dubla a numarului de cazuri la fiecare 10 zile, amenintand sa provoace un nou varf epidemic, potrivit unui studiu, scrie AFP.

Experti OMS: Animalul aflat la originea noului coronavirus nu a fost identificat inca. Ce spun despre ipoteza scaparii dintr-un laborator

Echipa internationala de experti trimisa de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS) la Wuhan, in centrul Chinei, pentru a ancheta in legatura cu SARS-CoV-2 a anuntat marti ca nu a gasit indicii cu privire la prezenta noului coronavirus in acest oras inainte de aparitia sa, in decembrie 2019, si ca nu a identificat animalul care l-ar fi cauzat.

OMS: Animalul aflat la originea noului coronavirus nu a fost identificat inca

O echipa internationala de experti chinezi si din cadrul Organizatiei Mondiale a Sanatatii OMS), care a anchetat la Wuhan, in centrul Chinei, cu privire la originea covid-19, a anuntat marti ca nu a gasit indicii cu privire la prezenta noului coronavirus in acest oras inainte de aparitia acestuia, in decembrie 2019 si ca nu au identificat animalul aflat la originea bolii.

Mesaj pentru Rusia: Statele Unite trimit in premiera bombardiere B-1 in Norvegia

Statele Unite incep sa-si faca simtita prezenta in Arctica, urmand sa trimita in curand in premiera bombardiere B-1 in Norvegia pentru a transmite un mesaj clar de descurajare Rusiei si Chinei in aceasta zona care devine tot mai importanta din punct de vedere economic si strategic.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2318 seconds )