Libnet.ro
UNICEF

19:31

Statele Unite au lansat atacuri cibernetice impotriva Iranului. Trump a anuntat ca se vor impune noi sanctiuni

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Statele Unite au lansat atacuri cibernetice impotriva Iranului. Trump a anuntat ca se vor impune noi sanctiuni

Statele Unite au lansat in aceasta saptamana atacuri cibernetice impotriva sistemelor de lansare a rachetelor si unei retele de spionaj iraniene, dupa distrugerea de catre Teheran a unei drone americane, au informat sambata media americane, relateaza AFP. continuă pe Wall-Street Ro

SUA au lansat atacuri cibernetice asupra Iranului

Statele Unite lansasera atacuri cibernetice asupra Iranului, urmarind anihilarea sistemelor sale de .

VIDEO SUA au lansat atacuri cibernetice asupra sistemelor de aparare ale Iranului

Statele Unite au lansat in aceasta saptamana atacuri cibernetice impotriva sistemelor de rachete si unei retele de spionaj iraniene, dupa distrugerea de catre Teheran a unei drone americane, relateaza Washington Post si New York Times, citate de BBC News.

Statele Unite au atacat Iranul

Statele Unite au lansat in aceasta saptamana atacuri cibernetice impotriva sistemelor de lansare a rachetelor si unei retele de spionaj iraniene, dupa distrugerea de catre Teheran a unei drone americane, au in.

PRESA AMERICANA, SURSE: Trump ar fi aprobat atacuri impotriva Iranului, anulate ulterior

Presedintele american Donald Trump ar fi aprobat atacuri militare impotriva Iranului ieri, pentru ca apoi sa se razgandeasca, conform unor surse New York Times, relateaza BBC.

PRESA AMERICANA, SURSE: Trump suspectat ca a aprobat atacuri impotriva Iranului

Presedintele american Donald Trump ar fi aprobat atacuri militare impotriva Iranului ieri, pentru ca apoi sa se razgandeasca, conform unor surse New York Times, relateaza BBC.

Trump renunta la un atac disproportionat impotriva Iranului

Donald Trump a anuntat astazi ca a deprogramat atacuri militare contra Iranului pentru ca ele nu ar fi reprezentat represalii proportionale fata de distrugerea unei drone apartinand Marinei americane US Navy) joi, in spatiul aerian al Stramtorii Ormuz, relateaza Reuters.

Vladimir Putin: Un recurs la forta al Statelor Unite impotriva Iranului ar fi o catastrofa

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat joi ca recursul la forta de catre Statele Unite impotriva Iranului ar fi o catastrofa, dupa ce o drona a fost doborata de Iran, scrie AFP.

VLADIMIR PUTIN, AVERTIZEAZA: Un recurs la forta al SUA impotriva Iranului ar fi o catastrofa

Presedintele rus Vladimir Putin a avertizat joi imporiva unei catastrofe, in cazul unei recurgeri la forta a Statelor Unite impotriva Iranului, dupa ce o drona americana a fost doborata deasupra teritoriului iranian, relateaza AFP.

VIDEO Trump a aprobat initial un atac armat impotriva Iranului Imagini cu momentul in care a fost doborata drona americanilor Reactia Rusiei -UPDATE

Presedintele american Donald Trump ar fi aprobat initial lansarea rachetelor militare in Iran, ca raspuns la faptul ca Teheranul a doborat o drona americana, insa a retras comanda in ultimul minut.

Iranul ameninta Statele Unite cu un raspuns zdrobitor in cazul unui atac

Iranul nu va ezita sa raspunda la tentativele repetate de incalcare a suveranitatii sale, a precizat Ministerul de Externe al Iranului, citat de CNN. Indiferent ce decizie iau oficialii americani - n;. r.

actualitate, 19:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2765 seconds )