Libnet.ro
UNICEF

13:15

SUA au lansat atacuri cibernetice asupra Iranului

România Liberă România Liberă,
SUA au lansat atacuri cibernetice asupra Iranului

Statele Unite lansasera atacuri cibernetice asupra Iranului, urmarind anihilarea sistemelor sale de . continuă pe România Liberă

VIDEO SUA au lansat atacuri cibernetice asupra sistemelor de aparare ale Iranului

Statele Unite au lansat in aceasta saptamana atacuri cibernetice impotriva sistemelor de rachete si unei retele de spionaj iraniene, dupa distrugerea de catre Teheran a unei drone americane, relateaza Washington Post si New York Times, citate de BBC News.

Statele Unite au lansat atacuri cibernetice impotriva Iranului. Trump a anuntat ca se vor impune noi sanctiuni

Statele Unite au lansat in aceasta saptamana atacuri cibernetice impotriva sistemelor de lansare a rachetelor si unei retele de spionaj iraniene, dupa distrugerea de catre Teheran a unei drone americane, au informat sambata media americane, relateaza AFP.

SRI suspecteaza ca in spatele atacurilor cibernetice asupra spitalelor se afla hackeri din China

Specialistii Centrului National Cyberint din cadrul SRI suspecteaza ca autorii atacurilor cibernetice asupra spitalelor din Romania sunt din China, informeaza reprezentantii Serviciului, citati de Mediafax.

Donald Trump a aprobat un atac asupra Iranului, dupa care s-a razgandit

Presedintele american Donald Trump ar fi aprobat un atac militar asupra Iranului, insa pe parcursul serii de joi s-ar fi razgandit si l-a anulat, relateaza CNN. Ordinul lui Trump fiind motivat de doborarea.

UPDATE Atacuri informatice la 5 spitale din Bucuresti. Sorina Pintea: ingreuneaza foarte mult activitatea medicala Fiecare spital are obligatia sa isi protejeze datele

Exista atacuri cibernetice asupra a 5 spitale din Bucuresti, unul dintre ele fiind Spitalul Victor Babes, iar celelalte urmand sa fie identificate, a anuntat joi ministrul Sanatatii, Sorina Pintea. Ea a spus ca Ministerul Sanatatii va face plangere la DIICOT daca sunt afectate spitale din subordinea ministerului, precizand ca in trecut au mai existat astfel de situatii, iar intr-un caz autoritatile au platit 10. 000 de euro pentru recuperarea datelor.

Care sunt amenintarile responsabile de atacurile cibernetice asupra spitalelor din Romania

In urma unei investigatii derulate de specialisti in securitate cibernetica din cadrul Bitdefender, Cyberint si CERT-RO auconstatat ca amenintarile responsabile de atacurile cibernetice recente.

Trump confirma ca a fost la un pas de atacul asupra Iranului: Ar fi murit 150 de oameni. Am oprit atacul cu 10 minute inainte de declansarea operatiunii

Presedintele Donald Trump a confirmat, vineri, pe twitter, ca a anulat in ultimul moment ordinul de atacare a Iranului, pentru a evita pierderi de vieti omenesti.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2053 seconds )