Libnet.ro
UNICEF

14:30

Statele Unite nchid consulatul din Basra n urma violentelor

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite nchid consulatul din Basra n urma violentelor

Statele Unite au hotarat inchiderea consulatului american din Basra in contextul atacurilor de vineri. continuă pe Hotnews

Statele Unite isi inchid Consulatul General de la Basra. Care este motivul

Statele Unite au anuntat inchiderea Consulatului din Basra, invocand amenintari pe care le-au atribuit Iranului, in urma unor manifestatii sangeroase in acest oras situat in sudul Irakului, relateaza AFP.

Mai multi romani au fost arestati in timp ce incercau sa treaca ilegal din Canada in Statele Unite

Autoritatile americane au arestat zece imigranti romani care au incercat sa traverseze ilegal frontiera dintre Canada si Statele Unite. Politia de Frontiera din Statele Unite a depistat marti doua femei si.

Statele Unite se pregatesc de alt razboi pe termen nelimitat, in Siria

Dupa Afganistan - unde armata americana este impotmolita de 17 ani - Statele Unite se pregatesc de alt razboi pe termen nelimitat, in Siria, de aceasta data, iar administratia Trump a anuntat saptamana aceasta ca va ramane pe teritoriul sirian atat timp cat Iranul nu-l va parasi, relateaza AFP.

Zece imigranti romni, arestati n timp ce ncercau sa treaca ilegal din Canada n Statele Unite (presa)

Autoritatile americane au arestat zece imigranti romani care au incercat sa traverseze ilegal frontiera dintre Canada si Statele Unite, informeaza agentia Associated Press si publicatia Montreal Gazette, potrivit Mediafax.

Statele Unite isi retrag o parte din rachetele Patriot din Orientul Mijlociu

SUA vor retrage o parte din instalatiile antiaeriene si de rachete din regiunea Orientului Mijlociu, scrie cotidianul Wall Street Journal.

Trump acuza China, in Consiliul de Securitate al ONU, de amestec in alegerile americane din noiembrie

Presedintele american Donald Trump a acuzat China miercuri, intr-o reuniune a Consiliului de Securitate al ONU, la New York, de amestec in alegerile de la jumatatea mandatului, prevazute in noiembrie in Statele Unite, relateaza The Associated Press.

inca 12 companiii rusesti, sub sanctiuni din partea SUA

Statele Unite au introdus noi sanctiuni impotriva a 12 companii rusesti care ar dauna intereselor nationale americane. Toate companiile vizate isi desfasoara activitatea in domenii de cercetare si exploatare terestra si subacvatica. Wasingtonul le-a interzis sa procure orice produse si tehnologii americane, inclusiv programe de computer. Sanctiunile intra in vigoare incepand cu 26 septembrie.

inca 12 companii rusesti, sub sanctiuni din partea SUA

Statele Unite au introdus noi sanctiuni impotriva a 12 companii rusesti care ar dauna intereselor nationale americane. Toate companiile vizate isi desfasoara activitatea in domenii de cercetare si exploatare terestra si subacvatica. Washingtonul le-a interzis sa procure orice produse si tehnologii americane, inclusiv programe de computer. Sanctiunile intra in vigoare incepand cu 26 septembrie.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2066 seconds )