Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite, in razboi cu trolii rusi

Adevărul Adevărul,
Statele Unite, in razboi cu trolii rusi

Statele Unite au lansat o campanie cibernetica care vizeaza agenti rusi in incercarea de a reduce dezinformarile inainte de alegerile din 6 noiembrie pentru Congres, relateaza New York Times, precizand ca este prima astfel de operatiune cunoscuta pentru a proteja alegerile americane. continuă pe Adevărul

Kremlinul se declara pregatit sa discute o vizita a lui Vladimir Putin n Statele Unite, n 2019

Kremlinul s-a declarat miercuri pregatit sa discute o eventuala vizita oficiala a presedintelui Vladimir Putin in Statele Unite, anul viitor, asa cum a sugerat consilierul Casei Albe pentru Securitatea nationala, John Bolton, potrivit AFP.

Caravana de migranti din Honduras si-a reluat drumul spre Statele Unite. Trump spune ca a luat masuri pentru oprirea asaltului

Caravana migrantilor din Honduras isi continua drumul catre Statele Unite, sfidand piedicile autoritatilor mexicane si amenintarile lui Donald Trump.

VIDEO Caravana de migranti din Honduras si-a reluat drumul spre Statele Unite. Trump spune ca a luat masuri pentru oprirea asaltului

Caravana migrantilor din Honduras isi continua drumul catre Statele Unite, sfidand piedicile autoritatilor mexicane si amenintarile lui Donald Trump.

VIDEO Caravana cu mii de migranti din Honduras si continua marsul spre Statele Unite, n ciuda amenintarilor lui Donald Trump

Dupa ce au petrecut o a doua noapte in Mexic, mii de oameni din Honduras se pregatesc luni sa reia dificilul mars spre Statele Unite, sfidand autoritatile mexicane si pe presedintele Donald Trump, scrie AFP.

Formula 1: Lewis Hamilton, pole-position n Statele Unite ale Americii / Tot mai aproape de al cincilea titlu mondial

Lewis Hamilton a reusit sa fie cel mai rapid in calificarile pentru Marele Premiu de Formula 1 din Statele Unite ale Americii, desfasurate peCircuit of the Americas. Acesta a fost mai rapid doar cu 61 de miimi de secunda decat Sebastian Vettel, clasat al doilea. Germanul va fi retrogradat trei locuri pe grila de start, deoarece a depasit viteza sub safety car, vineri, in antrenamentele libere.

Avertismentul lui Vladimir Putin pentru Statele Unite

O retragere a Statelor Unite din tratatele de dezarmare cum este cel privind armele nucleare cu raza medie de actiune va duce la o cursa a inarmariisi la o situatie extrem de periculoasa, a.

Statele Unite avertizeaza Arabia Saudita ca asasinarea jurnalistului nu va ramne fara reactie

Asasinarea brutala a jurnalistului disident Jamal Khashoggi de catre Arabia Saudita nu va ramane fara reactie la nivel international, a transmis marti dupa-amiaza Mike Pence, vicepresedintele Statelor Unite, relateaza Mediafax.

Victorie pentru Kimi Raikkonen in Statele Unite. Lupta pentru titlu se prelungeste!

Lewis Hamilton avea nevoie sa-l devanseze cu opt puncte pe Sebastian Vettel in vederea transarii luptei pentru titlul mondial, dar la finalul Marelui Premiu al Statelor Unite diferenta dintre cei doi a fost de doar trei puncte.

Pole position pentru Hamilton in Statele Unite cu nou record al circuitului

Lewis Hamilton va pleca din prima pozitie a grilei de start, duminica, in cursa Marelui Premiu de Formula 1 al Statelor Unite.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2227 seconds )