Libnet.ro
UNICEF

14:01

Statele Unite si Rusia, discutii pe marginea spatiului aerian al Siriei

Antena3 Antena3,
Statele Unite si Rusia, discutii pe marginea spatiului aerian al Siriei

Statele Unite si Rusia au anuntat progrese in noile discutii ce au avut loc sambata pentru a evita incidente intre avioanele lor in spatiul aerian sirian, a anuntat Pentagonul, potrivit Agerpres. Cele doua. continuă pe Antena3

Washingtonul si Moscova, pregatite pentru noi discutii asupra spatiului aerian sirian

Rusia si Statele Unite sunt pregatite sa reia discutiile asupra sigurantei spatiului aerian in Siria, unde cele doua tari sunt angajate in operatiuni militare distincte, a declarat vineri purtatorul de cuvant al Pentagonului .

SUA si Rusia, pregatite sa poarte noi discutii asupra spatiului aerian sirian

ACTUALIZARE 15:04 Basescu: Solutia corecta pentru pacificarea Siriei este sustinerea armatei regulate siriene Fostul presedinte Traian Basescu a declarat astazi la Sinaia ca solutia corecta pentru pacificarea Siriei este sustinerea armatei regulate siriene, transmit surse din presa.

SUA si Rusia, pregatite sa poarte noi discutii asupra spatiului aerian sirian

Washingtonul si Moscova sunt pregatite sa reia discutiile asupra sigurantei spatiului aerian in Siria, acolo unde cele doua state sunt angajate in operatiuni militare distincte, a declarat ieri purtatorul de cuvant al Pentagonului, conform agentiilor Reuters si France Presse.

Volkswagen anuleaza productia de masini diesel pentru 2016 in Statele Unite

Reprezentantii Volkswagen au decis ca modelele lor pentru anul 2016 nu vor mai include si variantele diesel. Masura se aplica pentru piata Statelor Unite. Volkswagen, care este in mijlocul unui scandal ce ia amploare pe zi ce trece, a abandonat planurile de a include variantele diesel in seria de masini pentru anul 2016. Astfel, modelele [] Volkswagen anuleaza productia de masini diesel pentru 2016 in Statele Unite Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un nou atac armat in Statele Unite, la o universitate din Arizona: Un mort si trei raniti

Un nou atac armat a avut loc, vineri, in Statele Unite, intr-o universitate din Arizona: o persoana inarmata a impuscat mortal un om si a ranit alti trei, anunta AFP. Incidentul vine la o saptamana dupa un alt atac produs intr-un campus universitar american, soldat cu noua morti.

Cum poti sa ajungi elev pentru un an intr-un liceu din Statele Unite

Liceenii romani din clasele a IX-a, a X-a si a XI-a mai au la dispozitie o saptamana sa se inscrie in programul de burse FLEX, infiintat in anul 1992 pentru a oferi tinerilor din alte tari experienta de a studia la un liceu din Statele Unite.

Statele Unite au schimbat, pentru a patra oara in patru zile, povestea oficiala privind atacul asupra spitalului gestionat de Medici fara Frontiere

Comandantul suprem al fortelor SUA si NATO din Afganistan, John Campbell, a recunoscut in fata unei comisii a Senatului Statelor Unite ca ordinul de atac vizand spitalul din Kunduz gestionat de Medici fara Frontiere a fost dat de fortele speciale americane, la cererea armatei afgane, relateaza The Guardian.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2167 seconds )