Libnet.ro
UNICEF

01:05

Statele Unite s-au retras din tratatul Cer deschis, care a consolidat securitatea europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite s-au retras din tratatul Cer deschis, care a consolidat securitatea europeana

SUA au iesit oficial astazi din tratatul Cer deschis, la aproximativ sase luni dupa ce presedintele in exercitiu Donald Trump a anuntat aceasta deczie, potrivit Departamentului de Stat al SUA, relateaza Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Un judecator american blocheaza expulzarea copiilor neinsotiti prinsi incercand sa intre ilegal in Statele Unite

Un judecator districtual din Statele Unite a blocat, miercuri, expulzarea copiilor neinsotiti prinsi incercand sa intre ilegal in SUA, o lovitura pentru administratia presedintelui in exercitiu Donald Trump, care a afirmat ca politica sa are rolul sa previna raspandirea noului coronavirus, transmite Reuters.

Statele Unite impun noi sanctiuni ample impotriva Iranului

Statele Unite au anuntat, miercuri, noi sanctiuni ample impotriva Iranului, trecand pe o lista neagra o fundatie controlata de liderul suprem Ayatollahul Ali Khamenei si penalizand ceea ce Washingtonul considera incalcarea drepturilor omului, la un an de la reprimarea unor demonstratii anti-guvernamentale, transmite Reuters.

Pfizer si BioNTech depun vineri cererea de autorizare pentru vaccinul anti-Covid in Statele Unite

Grupul farmaceutic american Pfizer si societatea germana BioNTech au confirmat ca vor depune vineri la Agentia americana a medicamentelor FDA) o cerere de autorizare a vanzarii vaccinului impotriva Covid-19, devenind astfel primii producatori care fac acest lucru in Statele Unite, scrie AFP.

Statele Unite impun noi sanctiuni impotriva Iranului

Statele Unite au anuntat, ieri, noi sanctiuni ample impotriva Iranului, transmite Reuters.

Georgia a retras certificarea victoriei lui Biden, apoi s-a razgandit. Reactia lui Trump nu a intarziat sa apara

Statul american Georgia s-a aflat, vineri, in mijlocul unei avalanse de comunicari cu privire la rezultatul numararii voturilor de la alegerile prezidentiale, oficialii transmitand trei comunicari intr-o zi, potrivit CNN. intai au anuntat ca democratul Joe Biden a castigat, apoi au retras acest anunt, iar dupa cateva ore au comunicat din nou victoria lui Biden.

Centrul pentru Preventia si Controlul Bolilor din SUA recomanda americanilor sa nu calatoreasca de Thanksgiving

Centrul pentru Preventia si Controlul Bolilor CDC) din Statele Unite a recomandat joi americanilor sa nu calatoreasca de Thanksgiving, pentru a preveni raspandirea noului coronavirus, transmite Reuters.

Muzeele din Washington vor fi inchise de luni

Muzeele publice si gradina zoologica din capitala americana Washington isi vor inchide portile incepand de luni din cauza cresterii numarului de cazuri de Covid-19 in Statele Unite, a anuntat, joi, institutia care administreaza aceste edificii, potrivit AFP.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2188 seconds )