Libnet.ro
UNICEF

06:45

Statele Unite sustin ca sanctiunile ONU contra Iranului au reintrat in vigoare si anunta ca cei care le incalca vor fi pedepsiti

Hotnews Hotnews,
 Statele Unite sustin ca sanctiunile ONU contra Iranului au reintrat in vigoare si anunta ca cei care le incalca vor fi pedepsiti

Statele Unite au proclamat unilateral in cursul noptii de sambata spre duminica, ca sanctiunile Natiunilor Unite contra Iranului sunt din nou in vigoare si au promis sa ii pedepseasca pe cei care le incalca, intr-un gest care risca sa mareasca izolarea lor, dar si tensiunile internationale, noteaza AFP, preluata de Agerpres. continuă pe Hotnews

Statele Unite au impus unilateral sanctiuni Iranului. Reactia Teheranului si a Moscovei

Secretarul de stat american, Mike Pompeo, a anuntat reintroducerea unilaterala a tuturor sanctiunilor ONU impotriva Iranului si a catalogat acest moment drept o veste excelenta pentru pacea din regiune.

TikTok s-ar putea lista la bursa in Statele Unite

Compania chineza ByteDance planuieste sa listeze la bursa TikTok Global, noua companie care va opera popularele aplicatii video scurte din Statele Unite, sustin surse citate de Reuters, citate de startupcafe. ro.

Franta, Marea Britanie si Germania contesta dreptul SUA de a reimpune sanctiuni ale ONU impotriva Iranului Rusia denunta si ea declaratia unilaterala a SUA

Ministrii de externe ai Frantei, Regatului Unit si Germaniei, precum si inaltul Reprezentant al UE pentru afaceri externe si politica de securitate, Josep Borrell, au contestat duminica dreptul SUA de a reimpune sanctiuni ale ONU impotriva Iranului, dupa ce Washingtonul a anuntat reintroducerea acestor sanctiuni prin activarea asa-zisului mecanism snapback.

America, lovitura dura pentru chinezi. TikTok si WeChat, interzise in Statele Unite: ce a decis Administratia Trump

TikTok si WeChat vor fi interzise in Statele Unite, potrivit unui nou set de reguli adoptate de Administratia Trump. Statele Unite au pus de multa vreme gand rau aplicatiilor provenite din.

Descarcarea aplicatiilor TikTok si WeChat, blocata incepand de duminica in Statele Unite

Descarcarea aplicatiilor chineze TikTok si WeChat va fi blocata in Statele Unite incepand de duminica, a anuntat vineri Departamentul pentru Comert, citat de NBC.

TikTok s-ar putea lista la bursa in Statele Unite

ByteDance incearca sa incheie un acord cu Casa Alba, care sa previna interdictia TikTok in Statele Unite, despre care vorbeste de multa vreme presedintele Donald Trump.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )