Libnet.ro
UNICEF

16:30

TikTok s-ar putea lista la bursa in Statele Unite

Hotnews Hotnews,
 TikTok s-ar putea lista la bursa in Statele Unite

ByteDance incearca sa incheie un acord cu Casa Alba, care sa previna interdictia TikTok in Statele Unite, despre care vorbeste de multa vreme presedintele Donald Trump. continuă pe Hotnews

TikTok s-ar putea lista la bursa in Statele Unite

Compania chineza ByteDance planuieste sa listeze la bursa TikTok Global, noua companie care va opera popularele aplicatii video scurte din Statele Unite, sustin surse citate de Reuters, citate de startupcafe. ro.

America, lovitura dura pentru chinezi. TikTok si WeChat, interzise in Statele Unite: ce a decis Administratia Trump

TikTok si WeChat vor fi interzise in Statele Unite, potrivit unui nou set de reguli adoptate de Administratia Trump. Statele Unite au pus de multa vreme gand rau aplicatiilor provenite din.

Descarcarea aplicatiilor TikTok si WeChat, blocata incepand de duminica in Statele Unite

Descarcarea aplicatiilor chineze TikTok si WeChat va fi blocata in Statele Unite incepand de duminica, a anuntat vineri Departamentul pentru Comert, citat de NBC.

Statele Unite au incalcat regulile comerciale globale prin impunerea unor tarife Chinei

Organizatia Mondiala a Comertului OMC) a constatat marti ca Statele Unite au incalcat regulile comerciale internationale prin impunerea unor tarife de mai multe miliarde de dolari Chinei, in razboiul comercial al presedintelui Donald Trump cu Beijingul, decizie care a nemultumit puternic Washingtonul, transmite Reuters si News. ro.

OMC acuza:Statele Unite au incalcat regulile comerciale globale prin impunerea unor tarife de mai multe miliarde de dolari Chinei

Organizatia Mondiala a Comertului OMC) a constatat marti ca Statele Unite au incalcat regulile comerciale internationale prin impunerea unor tarife de mai multe miliarde de dolari Chinei, in razboiul comercial al presedintelui Donald Trump cu Beijingul, decizie care a nemultumit puternic Washingtonul, transmite Reuters.

Oracle a confirmat acordul de preluare a afacerilor TikTok din SUA

Oracle a confirmat luni ca a incheiat un acord cu grupul chinez ByteDance, proprietarul aplicatiei de video-sharing TikTok, pentru preluarea operatiunilor din Statele Unite ale acesteia, la cateva saptamani dupa ce administratia Trump a ordonat vanzarea sau inchiderea aplicatiei.

Criza mondiala a increderii in Statele Unite. Reputatia statului american printre aliati a ajuns la cel mai scazut nivel din ultimele doua decenii

America este vazuta intr-o lumina tot mai putin favorabila de cetatenii statelor aliate, reputatia Statelor Unite atingand un record negativ pentru ultimele doua decenii, arata un sondaj realizat de Pew Research Center in treisprezece state.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )