Libnet.ro
UNICEF

17:45

Statele Unite trimit zeci de mii de trupe in Europa pentru a lua parte la cel mai mare exercitiu NATO ai ultimilor 25 de ani. Ce contributie va avea Romania (FOTO, VIDEO)

B1 B1,
Statele Unite trimit zeci de mii de trupe in Europa pentru a lua parte la cel mai mare exercitiu NATO ai ultimilor 25 de ani. Ce contributie va avea Romania (FOTO, VIDEO)

Statele Unite va desfasura numai putin de 20. 000 de militari, plus echipament greu, in Europa pentru a lua parte la cel mai amplu exercitiu al NATO din ultimii 25 de ani, un exercitiu la care ia parte si. continuă pe B1

Epidemia coronavirusului: China acuza Statele Unite ca seamana panica

China a criticat dur Statele Unite ale Americii, pe care le acuza de creare si semanare de panica, dupa ce au dat semnalul pentru restrictiile care le sunt impuse cetatenilor chinezi in urma epidemiei de coronavirus, scrie AFP.

China a acuzat Statele Unite ale Americii ca starneste panica in privinta epidemiei de coronavirus

Guvernul chinez a acuzat Statele Unite ale Americii deraspandire a fricii si starnirea unei stari de panica in privinta epidemiei de coronavirus, in urma masurilor luate de guvernul american, conform BBC.

Palestinieni: Abbas anunta o ruptura a tuturor relatiilor cu Israel si Statele Unite, dupa prezentarea planului american de pace

Presedintele palestinian Mahmoud Abbas a anuntat sambata, in timpul unei intalniri extraordinare a Ligii arabe pe subiectul proiectului american de pace, ruptura tuturor relatiilor, inclusiv cea privind securitatea, dintre Autoritatea palestiniana si Israel si Statele Unite, relateaza AFP.

VIDEO Statele Unite: O femeie a fost salvata de politisti dupa ce a cazut intr-un lac inghetat. Raspunsul femeii

Korisa Miller din Warren, Michigan se afla la pescuit cu o prietena pe 27 ianuarie, atunci cand a alunecat si a cazut intr-un lac inghetat. Prietena sa nu a putut sa o scoata din apa, asa ca a sunat la serviciul de urgenta. Seriful a postat clipul de salvare pe Facebook pentru a aduce la cunostinta cat de periculos poate fi pescuitul langa apa inghetata, scrie The Independent.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2276 seconds )