Libnet.ro
UNICEF

00:07

Statele Unite vor avea oficial prezenta militara permanenta pe teritoriul Poloniei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Statele Unite vor avea oficial prezenta militara permanenta pe teritoriul Poloniei

Statele Unite vor avea oficial prezenta militara permanenta pe teritoriul Poloniei. Dupa mai multi ani in care autoritatile de la Varsovia au pledat la Washington pentru necesitatea consolidarii apararii in fata Rusiei, azi cele doua tari au semnat acordul care consfinteste aceasta colaborare, conform Digi24. continuă pe Ziarul Bursa

Macron: Franta isi va suplimenta prezenta militara in estul Mediteranei din cauza prospectarilor Turciei

Franta isi va suplimenta prezenta militara in estul Mediteranei, a declarat miercuri presedintele Emmanuel Macron, cerand Turciei sa opreasca activitatile de explorare a petrolului si gazelor in apele disputate, care au amplificat tensiunile cu Grecia, transmite Reuters.

Noua vacanta pentru bugetarii, in august. Anuntul a fost facut acum. Cand vor avea noul liber

Veste buna pentru bugetari! Cei care se afla in categoria precizata vor avea parte de o noua vacanta in luna august. Oficialii au facut anuntul. Cand vor avea liber acestia? Alta vacanta pentru bugetari in luna august Bugetarii au parte de o minivacanta la finele lunii august. Angajatii din sistemul public vor avea liber 5 .

Ce tarif au, de fapt, Brigitte si Florin Pastrama. Ce emisiune vor avea la Antena Stars

Cat vor incasa Brigitte si Florin Pastrama pentru rolul de protagonisti in propria emisiune? Bianca Dragusanu si Alex Bodi aveau alte tarife daca acceptau pana la capat oferta producatorilor. Cat vor incasa Brigitte si Florin Pastrama la emisiunea lor? Desi initial Bianca Dragusanu si Alex Bodi trebuiau sa fie in prim-plan in noul reality, planul .

Acordul care consolideaza prezenta militara americana in Polonia a fost semnat

SUA si Polonia au semnat sambata la Varsovia un acord de cooperare militara care va permite cresterea numarului soldatilor americani in Polonia, in cadrul planului Pentagonului de redistribuire a trupelor in Europa dupa retragerea a circa 12. 000 de militari din Germania, in timp ce guvernul polonez a combatut criticile referitoare la clauza de extrateritorialitate din acest acord si a justificat decizia sa de a contribui financiar pentru sustinerea consolidarii prezentei militare americane.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )