Libnet.ro
UNICEF

00:07

Statistica: Peste jumatate dintre gospodariile din Romania au cel putin un calculator acasa cu acces la internet

Hotnews Hotnews,
 Statistica: Peste jumatate dintre gospodariile din Romania au cel putin un calculator acasa cu acces la internet

Mai mult de jumatate din totalul gospodariilor din Romania detin un calculator acasa si au acces la internet, iar peste 70% dintre acestea se afla in mediul urban, conform datelor aferente anului 2013 colectate de Institutul National de Statistica INS). Cele mai folosite dispozitive pentru accesarea Internetului au fost telefonul mobil sau smartphone-ul in proportie de 61,8% urmate la distanta de computerele portabile 47,5%. continuă pe Hotnews

Cifre utile: ce romani au calculator cu acces la Internet

Peste jumatate dintre gospodariile din Romania detin un calculator cu acces la Internet, iar dintre acestea peste 70% sunt in mediul urban, potrivit datelor anuntate de Institutul National de Statistica INS).

Cifre utile: Cati romani au calculator cu acces la Internet

Peste jumatate dintre gospodariile din Romania detin un calculator cu acces la Internet, iar dintre acestea peste 70% sunt in mediul urban, potrivit datelor anuntate de Institutul National de Statistica INS).

Rauri de sange. Romanii care vor sa mearga la munca in Marea Britanie NU sunt doriti. Jumatate dintre britanici nu ne vor in tara lor

Campania impotriva venirii imigrantilor din Romania si Bulgaria in Marea Britanie seamana cu cea a lui Enoch Powell, un conservator devenit faimos in 1968 prin discusul Rauri de sange in care denunta .

FOTO: Una dintre cele mai frumoase gari din Romania, in ruina.

Statia CFR din Brad, considerata una dintre cele mai frumoase gari din Romania, are fundatia grav afectata si se va darama daca nu se vor face urgent lucrari de consolidare. Planseul dintre parterul cladirii si subsol s-a prabusit deja pe o portiune considerabila. De peste 50 de ani, imobilul se afla intr-o continua stare de degradare. Activitatea feroviara din ce in ce mai redusa nu mai justifica investitii masive in cladire, iar conducerea CFR nu este interesata sa reabiliteze un monument .

Trei deputati il propun pe controversatul Mihai Vlasov baron peste firmele din Romania.

Trei deputati, anume Petrea Dorin Silviu PSD), Nicoara Romeo Florin PNL) si Vainer Aurel minoritari), au initiat un proiect de lege care, daca ar fi adoptat, ar conferi Camerei de Comert si Industrie din Romania CCIR) puteri discretionare asupra mediului de afaceri. In spatele denumirii sobre a CCIR sta un ONG care si-a pierdut reprezentativitatea pentru mediul de afaceri si care este condus de controversatul Mihai Vlasov. Proiectul urmeaza unei alte initiative ce propunea subordonarea .

OFICIAL Grupul francez AXA a anuntat ca isi vinde operatiunile de asigurari de viata catre Astra Asigurari si paraseste piata din Romania

Grupul francez AXA a anuntat vineri ca a incheiat un acord cu Astra Asigurari prin care isi va vinde operatiunile de asigurari de viata si va parasi piata din Romania. Violeta Ciurel, directorul general al AXA Asigurari de Viata, a negat pe 20 noiembrie 2013 informatia pe surse data de ZF ca grupul francez ar fi in negocieri finale cu Astra Asigurari, cel mai mare asigurator local, pentru vanzarea filialei din Romania. Nu am astfel de informatii. Este o speculatie a presei. ZF nu stie mai mult decat mine ca director general al AXA Asigurari, a precizat pentru HotNews. ro Violeta Ciurel.

Leonard Orban, numit presedintele CA al Institutului European din Romania

Fostul comisar european Leonard Orban a fost numit presedinte al Consiliului de Administratie al Institutului European din Romania, potrivit unei decizii semnate vineri de premierul Victor Ponta. In actul normativ, publicat in Monitorul Oficial, se mai arata ca in CA al Institutului European din Romania au mai fost numiti de premier, in calitate de membri, Vasile Puscas, Aneta Bogdan, Dan Oancea si Razvan Teodorescu.

Timofti i-a propus lui Basescu sa ramana in politica dupa incheierea mandatului: Fara dvs n-o sa fie interesant sa urmarim evenimentele din Romania

Presedintele Republicii Moldova, Nicolae Timofti, i-a propus vineri lui Traian Basescu sa ramana in politica dupa finalizarea mandatului acestuia de presedinte, pentru ca fara el nu va fi interesant de urmarit evenimentele din Romania.

Prim-ministrul chinez, Li Keqiang, a plecat din Romania: Oficialul a fost condus la avion de Victor Ponta

Prim-ministrul chinez, Li Keqiang, a plecat din Romania. Acesta a fost condus, cu garda de onoare, pana la scara avionului de catre premierul Victor Ponta. Oficialul chinez a sosit in Romania luni, pentru prim.

Romani buni europeni. Reteta tineretii fara batranete vine din Romania

Intr-un laborator din Paris, specialistii cauta reteta tineretii fara batranete. Ajutorul vine insa tocmai din Romania. De la o antreprenoare pasionata de frumusete si dornica sa revolutioneze.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,209 seconds )