Libnet.ro
UNICEF

06:45

FOTO: Una dintre cele mai frumoase gari din Romania, in ruina.

România Liberă România Liberă,
FOTO: Una dintre cele mai frumoase gari din Romania, in ruina.

Statia CFR din Brad, considerata una dintre cele mai frumoase gari din Romania, are fundatia grav afectata si se va darama daca nu se vor face urgent lucrari de consolidare. Planseul dintre parterul cladirii si subsol s-a prabusit deja pe o portiune considerabila. De peste 50 de ani, imobilul se afla intr-o continua stare de degradare. Activitatea feroviara din ce in ce mai redusa nu mai justifica investitii masive in cladire, iar conducerea CFR nu este interesata sa reabiliteze un monument . continuă pe România Liberă

Subiectele zilei: China intra in Europa pe usa din Est; Programarile la doctor si operatiile, amanate de greva din Sanatate; Cum s-a distrus una dintre cele mai vechi industrii din Romania

Ziua judecatii pentru penalii cu gulere albe. Inalta Curte judeca trei fosti ministri, un deputat si un fost procuror. Pana acum, cei mai multi dintre ei au primit ani grei de inchisoare. Un milion de euro pentru festivitatea de 1 Decembrie. Parada de lux din buget de criza. De Ziua Nationala a Romaniei se anunta cea mai mare defilare din 1990 si pana in prezent.

Franta: Autoritatile au dezmembrat una dintre cele mai mari tabere de tigani, asociatiile denunta o operatiune de o foarte mare brutalitate

Politia franceza a evecuat miercuri, la Saint-Ouen, in suburbiile pariziene, una dintre cele mai mari tabere de tigani din Franta, in care traiau in ultimele saptamani circa 800 de oameni, dintre care zeci de copii, scrie AFP.

Franta: Una dintre cele mai mari tabere de romi a fost evacuata

Una dintre cele mai mari tabere de romi din Franta, in care locuiesc aproximativ 800 de persoane, a fost evacuata miercuri, la Saint-Ouen, la periferia Parisului, relateaza AFP. Potrivit prefecturii.

Franta: Una dintre cele mai mari tabere de romi a fost evacuata.

Una dintre cele mai mari tabere de romi la periferia Parisului a fost evacuata, miercuri, dupa ce autoritatile au decis ca tabara punea in pericol alimentarea cu caldura a capitalei, dar si numeroase spitale pariziene. Evacuarea taberei, situate pe un teren abandonat aflat in vecinatatea unei termocentrale, a inceput in cursul diminetii, a anuntat prefectura departamentului Seine-Saint-Denis. Evacuarea este in curs. Oamenii pleaca . ), a confirmat pentru AFP Samir Mile, un purtator de .

Dan Nica: Romania este unul dintre cele mai importante centre din industria globala de IT and C

Tara noastra este unul dintre cele mai importante centre din industria globala de IT and C, a declarat, ieri, ministrul pentru Societatea Informationala, Dan Nica.

FOTO VIDEO Transalpina de Mamut. Cum arata una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania

La Alba Iulia este aproape de finalizare una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoare peste 5 kilometri si leaga prin padure doua localitati component ale orasului.

FOTO VIDEO Transalpina de pe Mamut. Cum arata una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania

La Alba Iulia este aproape de finalizare una dintre cele mai spectaculoase piste de biciclete din Romania. Denumita de pasionatii acestui sport Transalpina de Mamut, pista masoare peste 5 kilometri si leaga prin padure doua localitati componente ale orasului.

Una dintre cele mai mari tabere de romi din Franta a fost evacuata

Una dintre cele mai mari tabere de romi din Franta, in care locuiesc aproximativ 800 de persoane, a fost evacuata miercuri, la Saint-Ouen, la periferia Parisului, au anuntat surse concordante, relateaza AFP.

FOTO Cele mai spectaculoase biblioteci din intreaga lume

Bibliotecile incapsuleaza cel mai bine istoria cunoasterii, fiind totodata monumente reprezentative pentru anumite epoci arhitecturale si curente in designul interior si in arta. James Campbell, doctor al Universitatii Cambridge, a vizitat 85 dintre cele mai remarcabile biblioteci din lume si a scris volumul The Library: A World History.

Demis Roussos a pus ochii pe romance: Sunt cele mai frumoase femei!

Demis Roussos, sarmantul cantaret grec, a acordat un interviu unei publicatii romanesti, inainte de Concertul de Craciun de pe 5 decembrie, de la Sala Palatului din Bucuresti, in care a povestit despre legatura sa cu Romania, ce mesaj are pentru fani, dar si despre subiecte ceva mai picante.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2152 seconds )