Libnet.ro
UNICEF

15:30

Statistica sumbra: 80,1% din decesele din Romania puteau fi evitate, cel mai mare procentaj din UE

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Statistica sumbra: 80,1% din decesele din Romania puteau fi evitate, cel mai mare procentaj din UE

Romania s-a situat in 2016 pe primul loc in Uniunea Europeana la procentajul deceselor care ar fi putut fi evitate, tinand cont de cunostintele si tehnologia medicala, cu 80,1% din total, fata de o medie de 68% in UE, arata datele publicate joi de. continuă pe Wall-Street Ro

Eurostat: 80% dintre mortile din Romania puteau fi evitate. Media Uniuneii Europene este de 68%

Romania s-a situat in 2016 pe primul loc in Uniunea Europeana la procentajul deceselor care ar fi putut fi evitate, tinand cont de cunostintele si tehnologia medicala, cu 80,1% din total, fata de o medie de.

Eurostat: 4 din 5 decese care au avut loc in Romania puteau fi evitate

Romania s-a situat pe primul loc in Uniunea Europeana la procentajul deceselor care ar fi putut fi evitate,in 2016, cu 80,1% din total, fata de o medie de 68% in Uniunea Europeana, conform datelor publicate joi de Eurostat.

VIDEO Orient Express a traversat din nou Romania, de data aceasta in drumul catre vest

Trenul Orient Express a incheiat luni dimineata a doua traversare a tarii, de data asta in drumul sau catre Venetia. Trenul a intrat sambata in tara, iar duminica la 12. 30 a plecat din Bucuresti, cu o oprire turistica de trei ore la Sinaia. Venice Simplon Orient Express a iesit din Romania la 8. 47, pe la Curtici, cu o intarziere de o ora fata de graficul de mers, din cauza lucrarilor de pe Coridorul IV.

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )