Libnet.ro
UNICEF

16:16

O statuie a lui Iisus, prezentata pentru prima data la o expozitie cu opere de arta vandalizate

B1 B1,
O statuie a lui Iisus, prezentata pentru prima data la o expozitie cu opere de arta vandalizate

O statuie a lui Iisus va fi prezentata, pentru prima data publicului, la deschiderea unei expozitii cu opere de arta vandalizate de-a lungul timpului, informeaza BBC. Operele de arta care au fost distruse,. continuă pe B1

O femeie, numita in fruntea Ministerului venezuelean al Apararii, pentru prima data in istoria tarii

Presedintele venezuelean a numit, vineri, in fruntea Ministerului Apararii, pentru prima data in istoria tarii, o femeie. Carmen Melendez, o apropiata a fostului presedinte Hugo Chavez, a fost ridicata la.

Se intampla pentru prima data in practica judiciara rusa: O persoana decedata, condamnata in justitie

Olga Alexandrina, un medic obstetrician din Rusia, a fost declarata vinovata, de un tribunal din Moscova, pentru provocarea unui accident rutier in 2010 in care si-au pierdut viata doua persoane, inclusiv ea,.

Expozitie INEDITA: Opere de arta VANDALIZATE.

O statuie a lui Isus va fi prezentata, pentru prima data publicului, la deschiderea unei expozitii gazduite de Tate Britain din Londra, cu opere de arta vandalizate de-a lungul timpului, relateaza Mediafax. Secole de-a randul, operele de arta au fost distruse, modificate, vandalizate. Acest fenomen este prezentat in expozitia Art under Attack: Histories of British Iconoclasm Arta sub atac: istorii ale iconoclasmului britanic) care se va deschide la Tate Britain pe 2 octombrie. Cele mai .

Armata Venezuelei a ajuns pe mana unei femei pentru prima data in istoria tarii

Vineri, presedintele venezuelean a numit in fruntea Ministerului Apararii, pentru prima data in istoria tarii, o femeie. Carmen Melendez, o apropiata a fostului presedinte Hugo Chavez, a fost ridicata la rangul de amiral sef, informeaza La Verdad.

O statuie a lui Isus va fi prezentata intr-o expozitie cu opere de arta vandalizate

O statuie a lui Isus va fi prezentata, pentru prima data publicului, la deschiderea unei expozitii gazduite de Tate Britain din Londra, cu opere de arta vandalizate de-a lungul timpului, informeaza BBC, conform.

BAC 2013 Proba la alegere a profilului si specializarii. Marea noutate a ultimului examen: subiecte speciale la Fizica si Chimie pentru liceele tehnologice

Proba la alegere a profilului si specializarii este ultimul examen din cadrul sesiunii iunie-iulie a Bacalaureatului 2013 pe care absolventii de liceu il mai au de sustinut. Maine, 5 iulie, elevii vor da examen, la alegere, la Fizica, Chimie, Biologie sau Informatica pentru profilurile real, tehnic, resurse naturale si militar), la Geografie, Filosofie, Logica si argumentare, Economie, Psihologie si, dupa caz, Sociologie pentru profilurile umanist si servicii, precum si pentru filiera vocationala). Pentru prima data in istoria bacalaureatului, elevii de la liceele Tehnologice - cu cele mai slabe rezultate - vor avea la bacalaureat 2013 subiecte diferite de ale celorlalti elevi la materiile mai dificile: Fizica si Chimie. Rezultatele Bacalaureatului 2013 vor fi afisate pe 8 iulie.

BAC 2013 Cum arata subiectele de la Matematica pentru profilul Tehnologic, introduse anul acesta pentru prima oara la Bacalaureat

Subiectele de la Bacalaureatul 2013 au venit astazi cu o noutate: pentru prima oara in istorie, absolventii de liceele tehnologice au avut de rezolvat la examenul de Matematica subiecte diferite de ale elevilor de la toate celelalte profile. Amintim ca liceele Tehnologice au inregistrat cele mai slabe rezultate la sesiunile de pana acum ale bacalaureatului, iar decizia diferentierii subiectelor a fost anuntata abia in urma cu o luna. La examenul de matematica de astazi a fost extrasa varianta de subiecte numarul 2. Descarca din articol subiectele si baremele de notare de la Matematica, profilul Tehnologic - Bacalaureat 2013.

ştiri de la B1

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3273 seconds )